Tuesday, July 15, 2008

I was just going to the barn to milk Bessie


Eheeei, natură! Eheeei, prieteni! De la această întoarcere de pe ţărm, unde m-am ars în sfârşit la propriu, nu s-a mai întâmplat nimicuţa. Am jucat în continuare de la Victoriei până la Dristor jocul "Ghiceşte unde coboară în funcţie de papuci". Sunt as la cei care coboară la Muncii. Pe bicicletă abia astăzi m-am putut sui, după ce mi-am lins bine rănile. Ca într-un film cu proşti, eram azi pe bulevardul Basarabia şi mi-a mirosit frumos a pepeni galbeni, prin urmare mi-am legat bicicleta de-un plop şi-am pornit în rătăcirea olfactivă. Când m-am întors (îmi era împosibil să car un pepene, e mai greu decât propriul cap de pe umeri), mi-am dat seama că n-am cheia de la antifurt. Am sunat-o pe Andreea care bine a revenit din Varşovia de la erasmuişti. Dânsa a venit, dar doar până la Muncii. Mi-am lăsat bicicleta singură. Pe drum m-am gândit s-o botez, ceea ce am şi făcut într-o baltă. Foncha s-a lepădat de satana.


Încep să cunosc Dristorul ca-n palmă. Ştiu unde se repară maşini de cusut şi unde poţi să-ţi pui unghii false. Şi cea mai bună pizza este de la Donna. Livrare gratuită pentru sectorul 3.


Şi am o nouă obsesie- unde găsesc ochelari de aviator ca-n fotografia ataşată? Aviator, nu sudor.

6 comments:

Warmer Climes said...

La colţ.

Mihai said...

ti-ai lins ranile ca sa te poti sui pe bicicleta... plastic.

Anonymous said...

La Ray Ban gasesti frumosi.. sau incearca pe www.military-shop.ro :) acum sa vedem unde gasesti si ce sa pilotezi, sau ii lasi aceasta onoare Fonchei?

Anonymous said...

Pune si niste date de contact pentru pizzerie, pls. Nu au site, nimic...

andr33a said...

macar veneai si tu cu un pepene acasa :p

Anonymous said...

Cum unde?! La magazinul de ochelari de aviator!!! E unu-n Dristor. Deci vezi, nu cunosti Dristorul asa de bine.