Friday, July 11, 2008

Ne vedem la mare!

10 comments:

Adi Zabava said...

Inca o colega in blogosfera :)

Gekko said...

I was so blind...but now i have seen the light >:)...secretul tau nu mai este secret :)) a venit si ziua cea mare...sa nu crezi ca mi-am dat seama din conversatia de vineri...oooh nu...un interviu pe metropotan al unuia dintre prietenii tai poeti (n-am retinut numele, doar ca pleaca la stockholm) te-a dat de gol masiv...anywho...say hy to fatboy from me si zii ca m-am suparat pe el ca nu a mai dat niciun semn de viata de cand a ajuns celebru si nu mai iese la bere cu colegii de gradinita

sasha said...

Acum iti stiu si eu numele!

LeMouton said...

sunteti groaznici

Mihai said...

mda, trebuia sa ma uit dupa mouton

zambila said...

da, adi, nu vezi cat e de nou blogul? a vazut moutona ca ai tu si a zis sa-si faca si ea.. ce ne-am fi facut fara creatorul blogosferei, adi zabava? ave!

Adi Zabava said...

zambilla, stii vorba aia: "unde nu e, nici Dumnezeu nu cere"..n-ai inteles nimic..stai jos.2!

sasha said...

pot sa pun pariu ca adi zabava s-a bucurat cand a vazut-o pe milli in blogosfera si nu a scos ironii din buzunarul ironic.

Teapot said...

ai dios mio, costin-naintufaiv se stie cu mouton? acum o sa-mi spuneti ca " la naiba, nadia probabil se stie cu ozzy si de ce nu, bucurenci e coleg de grupa cu elena basescu". Ba baeti, radem glumim, da ce facem aici parti for tu decat ca eu nu?

Gekko said...

purplelicious-oana, daca inca nu ai inteles pana acum, i don't know everybody, but i know everyone who matters ;) :P, mouton, nu mai fi trista ca ai fost deconspirata. gandeste pozitiv, mai bagi un banner, 2, 3, si magellanu-i gata! :)