Tuesday, May 29, 2007

Din grupurile apei

Dintr-o scârbă imensă faţă de varianta 4 de la filosofie, care îmi cere la un moment dat să evidenţiez corelaţia dintre drept moral la viaţă şi persoană, mi-am propus să mă apuc să scriu toate injurăturile posibile şi imposibile pe foaia de examen, în caz că îmi cade o asemenea variantă. Pentru că trebuie să vorbesc despre boul de Michael Tooley, un mişel care crede că nu este imoral să ucizi bebeluşi pentru că ei nu au drept moral la viaţă, adică nu prind cunoştinţă de experienţele şi stările lor mentale. Tu-i mă-sa.

Şi pentru că nu reţin strofa a doua din Joc secund (nadir latent! poetul ceva......zbor invers.....meduze ceva...clopote verzi) am abandonat orice preocupare intelectuală definitorie pentru viitorul meu, pe principiul fuck this i'll be a stripper. În liniştea casei, m-a frământat ce anume ar face un om fără perspective de viitor şi m-am gândit că trebuie să deschid fie frigiderul, fie televizorul, ca să compensez că nu îmi deschid cărările spre succes. Din frigider a ieşit o muscă, deci mă-sa, cine ştie ce-a lăsat pe boţul meu de brânză. La televizor, ăla s-a sinucis, unu' o găsit un mort în fântână, unu creşte porci costelivi şi violenţi, unu a primit o sapă-n cap. Din fericire, tevereul difuzează pentru a patra oară interviul Eugeniei Vodă cu Mungiu, de-atâtea ori l-am văzut şi nenea ăsta nu m-a plictisit deloc, chiar mi se pare că ştie să spună poveşti. Aştept filmul lui, chiar dacă are treabă cu Mişel Tuli.

6 comments:

Warmer Climes said...

Futu-i , da! Cat e de frumos.

Taman vazui a 6-a oara A fost sau n-a fost.

Si apoi ca de Mungiu...Occident...Cu acea Coca Bloos suprema...”Şi totuşi, s-au făcut şi lucruri frumoase!”, privind în jur într-un McDonalds...

Vremuri grele. Totiu ne intreba,. Cate ceva.

Sunt atat de stresat ca ascult Enya.

le petit mouton said...

"i like books, i like to travel"

Mi-e si frica sa spun, dar n-am vazut A fost sau n-a fost, deci n-a fost pentru mine, rusinos.

Eu o asociez pe Enya cu diriginta mea, care asculta intr-una Marc Antony(?) pana sa ii spun eu de irlandeza asta ;))

suan said...

super tare interviul!

Mihai said...

citind printre randuri, comentez: stripperitza e o meserie honorabila

le petit mouton said...

pai misu, trebuie sa ajungem la o intelegere: noi la bara, voi la cratita!

Mihai said...

fine by me: i like cuking.
aaaa, numai sa nu fie bara de tractiuni :))