Tuesday, May 15, 2007

Ceai verde

Aseară mă nebuneam cu acest bărbat.

Da, da, armăsarul de pe MTV2.

În vis.

Drept pentru care m-am hotărât în această dimineaţă să renunţ la dieta străvezie, aceea cu ciocolată, cartofi prăjiţi şi arareori o frunză de salată pentru că vocea conştiinţei, botezată Coculeana, mi-a şoptit că un asemenea barbat cere sacrificiu drastic. Aşa că am inventat programul apă la a treia, dacă nu iese nici asta mă declar Lily Allen, înjur o blondă modelingă şi tot subjug acest monument masculin. Programul apă la a treia constă în beutul a trei căni de ceai verde pe zi. Şi vă spun, ca novice în astfel de licori vitalizatoare, parcă prefer sucul de brad-sau-vomă? făcut de cumnată-mea, preacunoscuta Număducecapul.

Suferinţa mea cathartică nu se limitează la datul pe gât al acestei otrăvi, a trebuit şi să-l achiziţionez de la un magazin naturist, crimă şi pedeapsă să intri în Raiul muierilor ăstora-dihonii deghizate în femei blânde care se vopsesc cu henna. Bun, şi-o tanti din faţa mea a cumpărat spirulină şi coada şoarecelui, plămânu' calului, ficatul lui bob dylan de-a cheltuit un milion de lei şi-a plecat aşa, jburând de sănătate. M-am crucit şi-atuncia tanti mi-a zis doamne ajută. Să te ajute, tanti!

9 comments:

Sabrina said...

oh, u have mtv 2... i hate u

Hiacint said...

madmoazel, bea ceaiul verde la a doua sau numa' o cană dacă ai căni cum am eu, adică bune pentru supă :D
cum să zic, ceaiul verde e ca un războinic în haine de femeie, ce face bine pe o parte strică pe alta ;)

le petit mouton said...

madam hia, stomagul meu va trebui să suporte cantităţi supeşti, trebe, dar trebe să încap într-o rochiţă. Nezăule, ce superficială!

Anonymous said...

Merita efortul, l-am incercat, si nu tre sa renunti la ciocolati sau alte bunatati. Mult succes, te-ai cruci sa vezi in ce rochita intru eu acu:).

Mihai said...

-cum de nu va trece prin minte ca e mai simplu sa iei alta rochie? =))
-sau faza aia cu untu, crek ar merge...

le petit mouton said...

aaa, ce veste buna, cristina!

misule, nu te complica sa intelegi complexitatea feminina!

Hiacint said...

dacă ţi-a trebuit rochiţă... vezi, eu că n-am de nici o culoare sau mărime, nici nu-mi fac probleme - da' beu ceaiul de plăcere, pe aşa călduri, ceai să fie şi nu rochii :D

Mihai said...

mii di scuzi plus matriarhat forever

le petit mouton said...

hia, tu trebuie sa fii un soi de vrajitoare de bei potiunea de placere...sau pui ceva magic in el?

misu, ti scuzam, ca pentru oamini ca tini slabim