Wednesday, October 29, 2008

mă urmărești?

e toamnă, femeile singure se epilează din ce în ce mai rar.

mie de trei zile toată amărăciunea postpubertină îmi crește într-un abces, hehei, unde e doamna Chițimuș cu un cuțitaș să te taie sub limbă, să scapi de tot sângele rău. La farmacie să ceri antibiotice fără rețetă e ca și cum ai cere un gram de cocaină. Eu nu cred în pastile, plante, doctori, vraci, dar de data asta m-am temut - with my IQ in the low-sixties - că abcesul ar putea deveni un semiparazit permanent.

patul meu e tare ca sfârșitul unei relații dar face bine la spate și dacă școala ne învață metode și strategii de relații publice, viața ne învață metode și tragedii de relații pudice. Na, că ți-am zis-o.

7 comments:

Anonymous said...

e toamna, multe nunti necesare, totusi nimeni nu face fotografii la inmormantari, probabil e o regula nescrisa a relatiilor pudice. Si tot de acolo este luata si interdictia de a face o reverenta in fata unui strain. Comunicare si relatii pudice.
E o mana moarta, totusi nu se arunca nimeni.

le petit mouton said...

e toamna, miorita canta la capataiul nostru. in mod evident, ma urmaresti, dar ajung eu sa raman in urma

Anonymous said...

Suna ca o sentinta. Ciudat ca vorbeai de pudoare (intotdeuna falsa), si acum faci chiar asta. Da, trebuie sa recunosc ca imi place sa vanez vanatori, asa iti imaginezi tu, n am sa ti spun de ce. Asta era cel mai important, ca te urmaresc, mare lucru…
Daca ma mai enervezi mult o sa spun ca esti inteligenta.

le petit mouton said...

daddy, what does regret mean?

Anonymous said...

Ce antibiotic ai luat, azitromicina, alte prostii? Sa nu te doara la stomac, miss Goe. Am eu o parafa de taximetrist, am gasit-o pe strazi, iti faci o reteta, sa vezi ce ochi face toanta de farmacista si cum cheama po-li-ti-a.

le petit mouton said...

augumentin

Anonymous said...

Bun antibiotic, cu gust de capsuni? Dar eficace, sper.
Eu raman fidel azitromicinei, se spune ca ajuta impotriva multor lighioane, de pe piele, de pe gat, adica din gat, genitale, inamicul clamidiei :)), e bun la toate, sau era, ca nu mai stiu, n-am luat de mult, de pe vremea cand eram acneic si destept.