Wednesday, April 02, 2008

frustr

Am plecat aşa mâhnită de la serviciu, şi cu gânduri să-i împuşc pe toţi măcar pe blog, şi i-am urlat urât în telefon lui zaiţ şi m-am uitat urât la jandarmii ăştia costumaţi în gândaci şi am fost ţâfnoasă cu Umpa şi nu i-am recomandat albumul ăla cu poze sexi cu homosexuali deşi voiam să-l cumpere! Dar drumul până acasă e lung şi eu sunt labilă, şi mi-am adus aminte de colegul de la BD Marcel Aură-de-mister şi cum ni s-au atins umerii la bucătărie el avea mâncare de la siti gril eu din siti piatra neamţ şi el bună şi eu bună să-ţi fie inima drumeţule şi mi-am amintit cum spunea un nene actor că dacă un bărbat vede o femeie şi-o imaginează din prima în 16 poziţii dar sincer eu nu cred şi-am dat cu mâna în aer, aşa, să alung vulgaritatea. Am uitat ce-am vrut să zic.


[după vreo 20 de minute de la editare]

eu: coait, vrei sa vezi in premiera ceva?
zaitz: da
eu: Am plecat aşa mâhnită de la serviciu, şi cu gânduri să-i împuşc pe toţi măcar pe blog, şi i-am urlat urât în telefon lui zaiţ şi m-am uitat urât la jandarmii ăştia costumaţi în gândaci şi am fost ţâfnoasă cu Umpa şi nu i-am recomandat albumul ăla cu poze sexi cu homosexuali deşi voiam să-l cumpere! Dar drumul până acasă e lung şi eu sunt labilă, şi mi-am adus aminte de colegul de la BD Marcel Aură-de-mister şi cum ni s-au atins umerii la bucătărie el avea mâncare de la siti gril eu din siti piatra neamţ şi el bună şi eu bună să-ţi fie inima drumeţule şi mi-am amintit cum spunea un nene actor că dacă un bărbat vede o femeie şi-o imaginează din prima în 16 poziţii dar sincer eu nu cred şi-am dat cu mâna în aer, aşa, să alung vulgaritatea. Am uitat ce-am vrut să zic.
eu: ti-ar placea un asa text
zaitz: inainte de cina
zaitz: la cina trebuie ceva mai satios
eu: adicatelea
zaitz: nu ma satura
eu: fericiti cei saraci cu duhul
eu: deci e bun?
zaitz: e ok
zaitz: nu senational, nici jenant
eu: eeee
eu: nimic nu iti convine
zaitz: ma, daca vrei sa te mint, iti zic ca esti poeta din crang. da zic doar la ce ma misca
eu: ce te-a mai miscat lately
zaitz: un om din metrou, sa ma dau la o parte

6 comments:

Anonymous said...

DECI
Acest text incepea promitator, dar apoi ai bagat discutia aia de mesinger si ai dat cu mucii-n fasole, lasandu-ma complet nesatisfacuta, din toate pdv-urile.
Solutia e prea facila pentru inteligenta ta.

Alex said...

ha-ha.ce am gasit eu in tine?

Anonymous said...

si...ummm...despre ce album era vorba?

Anonymous said...

Despre asta: http://www.taschen.com/pages/en/catalogue/sex/all/03277/facts.homo_art.htm

Anonymous said...

vrem posturi noi;;)

Anonymous said...

posturi vrem noi