Sunday, December 30, 2007

stiri despre mine diacriticless

intre a infrunta balaurul friguros al crivatului de piatra neamt in cautarea unui sipot de internet si a sta in barlogul meu unde cei doi ursi batrani sa intrec in dureri de spinare, splina, pancreas, pastarnac, am ales prima varianta pentru ca virtual eu nu vreau sa mor. Mai tarziu am sa dau o fuga pana la cimitir sa ma interesez cat mai costa un loc de veci, la cati "valeu" am indurat retetele compensate nu sunt o solutie.

fericirea salvatoare e ca zait e la doi pasi de Paradiso, imi voi stoarce toata dragalasenia asupra-i, de craciun mi-a luat Sylvia Plath, dupa riguroase instructiuni "la Noi, faci cinci pasi de urias, raftul din fata, langa T.S. Eliot, 320 de mii te duci cu mobilul de oringi pac 20 la suta reducere sa zici multumesc". Nefericirea e ca la zait e venita bunixa odeur de naftaline la greu!

fain e ca daca dai cu sapa prin oras printre manelisti si urbanei intorsi la pieptul calduros al mamei, poti sa dai de niste oameni foarte draguti, cum m-am intalnit eu aseara cu baietii cei curati de la the amsterdams. Pac o berica la bord, l-am interpelat pe Andrei, in speranta ca-mi exersez stofa de pr-ist, dar singurul sujet de conversatie pe care l-am gasit a fost insusi pr-istul formatiei ( ntz ntz ntz)

zilele trec in acest orasel, parca se construieste casa radio, geamurile aburesc si in zilele in care nu bat crasmele, ma uit la How it's made, sa nu luati in deradere hartia igienica, ci sa meditati inainte de a rupe doua patratele ce scrisori (eminul meu iubit!) si cate carti s-au dat spre reciclare.

5 comments:

Hiacint said...

Bun revenit la Moldova(ţoc ţoc pe obraji) - cum ar face una din mătuşile mele...
Şi eu mă uit la How it's made cînd dau de un TV, sunt fan ştiinţei for dummies :D

le petit mouton said...

o, draga mea de hia, decat matusi care plang ca-s cu un picior in mormant, mai bine matusi tocaitoare!
te astept(am) cu drag in Muntenia!

Anonymous said...

A! Piatra Neamts - orasul pe care il inconjori in treijdeminute. Ce vremuri...

Anonymous said...

se poate, sa imi furi clientii de sub nasul meu? :)
uite, ar merge de clip de promovare a
turismului pinaltissim:
http://www.youtube.com/watch?v=XUUlpedaKSg

le petit mouton said...

aş, nu sunt eu demnă de struna lor (dar totuşi mai ţii minte mailul ăla siropos din puberea noastră, de-ţi ziceam că o să îţi fur pâinea de la gură?:)))

mă bucur enorm să ştiu că băieţii s-au dat în bărcile cozlei, data viitoare să pună autograf