Saturday, September 08, 2007

Data viitoare când te cauţi pe gugăl

Vladimir Popa, când este mahmur, comandă din bacardi pepsi twist cu gheaţă dar mereu primeşte pepsi twist cu lămâie şi atunci el rupe cu mâhnire ambalajul de la pai, ştie că chelneriţele sunt în genere fete fugite de acasă fără să fi terminat liceul. Vladimir Popa poartă o jachetă kaki indiferent de anotimp şi tricouri cu mesaje antitero. Vladimir Popa nu i-a citit vreodată pe Rebreanu sau pe Camil Petrescu (cum de a luat bacul?), însă a citit ceva din Soljenitin şi atunci când nu este mahmur, ne mai pune la curent. Vladimir Popa este pasionat de airsoft (si, si, se practică şi în piatra-neamţ dar trebuie să cunoşti un tip pe nume ricardo sau roberto). De opt ani de când îl cunosc, Vladimir Popa a spus două lucruri memorabile:

1. terorismul o să înceteze când SUA o să devină un stat de talia republicii Moldova
2. ţi l-ai luat de la ultrapro? îi dau maxim un an.

Prin introducerea de mai sus am împuşcat doi iepuri deodată 1. am curmat suferinţa lui Vladimir Popa, care şi-a dat google şi nu s-a găsit nicidecum. 2. v-am adus la cunoştinţă că produsele de pe piaţa ultrapro sunt de o calitate dubioasă-tu-vă mama voastră de şarlatani, bine, poate exagerez dar la naiba iar mi-a murit mp3playerul şi-s văduvă pentru a doua oară într-un an. L-am dus din nou la origini, mi-am pregătit discursul pe drum, god uneori mi se pare că am stofă de piar! şi-am folosit cuvinte precum display, ansamblu încă în garanţie, domle e mort! Nimeni nu s-a agitat în jurul meu, deci în interior se ştie ce bălării se vând bieţilor clienţi, m-au pus să semnez nu ştiu ce şi acum aştept să mă sune un Răzvan să-mi ridic mortăciunea.

Doresc să pun capăt unui eventual sentiment de deja-vu, şi cum nu cunosc nici un sfătuitor viabil de high-tech-it-pisi-megaherţ-display vă rog să îmi acordaţi un click. Oricum bani nu am de aşa ceva, am văzut nişte camperi benga rău!
Care dintre urmatoarele moare greu etcetera
iPod
iRiver
Creative
muzica interioara, madmoazel
pollcode.com free polls
Aşa, mulţumesc. Voi încheia, dacă îmi permiteţi, cu un moment publicitar auzit la un post local de radio: O vrei de 26? Ţi-o dăm la 66! Pizza Grill 66. Se pare că e vorba de diametrul piţei, eu am scos oricum metrul.

2 comments:

Anonymous said...

cred ca il cunosc pe vladimir popa. am scris despre el aici www.huckleberii.blogspot.com
(daca vrei sa stii mai multe despre el)

le petit mouton said...

nu-mi suna, dar voi investiga :D