Sunday, January 07, 2007

Tot barbatul!

Ema, te iubesc si ti-as tine parul daca ai vomita, dar blogul arata tare urat cu merele alea. Asa ca ne-am reprofilat pe template-ul Green Bubbles, you know, verde cum e culoarea ochilor mei daca n-ar fi si ceva albastru amestecat pe acolo si gri precum cadrul asta urban care ne taie din avantul plasmuitor.
M-a ajutat (a se citi a facut toata treaba) Adrian aka Marinimosul (da, am lasat un barbat sa-si bage coada, cu toate aerele mele de feminista descurcareata) si umanitatea ii multumeste si-i transmite sanatate si ciocolata; era un emoticon care dadea din brate in semn de veneratie, dar il uit mereu. In orice caz, barbatul nu trebuie sa stie ca tu ii apreciezi efortul depus, ca apoi se urca in rachita si bate din aripi.
Hehe, draga eu, acum ca i-ai pus blogului straie noi, iti doresc posturi cat mai putin prolixe. Ha! Don't I sound smart! Am intalnit cuvantul prolix intr-o carte si m-am jurat sa-l folosesc.

4 comments:

Anonymous said...

Alb pe negru nu e bun pentru ochi, fie ei si verzi-albastrui. De ce nu-ti alegi un sablon cu text negru pe fundal de culoare deschisa ? Si mai ales behaie un pic mai mult si mai des.

Simon Template

le petit mouton said...

Oh, do not shatter the illusion of having found the perfect template! Daca cititul blogului meu e un chin ocular, dureros de dulce sa va fie :)

Anonymous said...

LeMouton hai sa-ti explic cum sta treaba cu influenta sabloanelor asupra ochilor. Un vizitator nou nu citeste de obicei decit ultimele insemnari. Iar daca acestea nu sint prea reusite, merge sa pasca pe alte pasuni, mai ales daca iarba (existentiala, literara, nu te gindi la aia halucinogena) il si inteapa la ochisori. Dar daca iarba e totusi placuta la privit se mai uita si pe insemnarile mai vechi si sint sanse sa ii placa, asa ca mai ramine si eventual mai arunca si cite-un comentariu. Deci iarba e un factor important pentru noii-veniti. De-aia nu trebuie sa cauti sablonul cel mai artistic, ci cel mai odihnitor, pentru ca ai interesul ca lumea sa manince cit mai mult din iarba pe care-o cultivi cu atita grija.

Cit despre mine, eu n-am deloc probleme, culoarea ierbii nu ma afecteaza pentru ca ea e mereu cea de-acasa, asa ca ma concentrez pe gustul ei.

Pentru cei ce nu stiu cum se folosesc propriile culori :

Internet Explorer : Tools> Internet Options > Accessibility > Bifare "Ignore colors specified on web pages"

Firefox : Tools > Options > Content > Colors > Use system colors

=================

Le Grand Belier

le petit mouton said...

Mare berbec,
Subtilitatea ta este savuroasa.Cu toate acestea, nu voi schimba pasunea pentru moment, pentru ca nu vreau sa par o madama fara caracter, care se razgandeste repede.
Voi frunzari,totusi, cataloage cu iarba variata, in speranta gasirii unei pasuni sic si sanatoase.