Friday, January 26, 2007

Astazi


Am dat iama in universul Emei si i-am mancat toate bomboanele si jeleurile; m-am uns cu cremele pe care i le-am dat de Craciun; am batut un pariu ca nu are curaj sa iasa in oras cu masca de ochi; n-are; am castigat o punga de chipsuri hot salsa; priviti degetele mele, dovada palpabila ca exist si nu sunt un mit;

10 comments:

Maria D. said...

cutia aia de bomboane arata super fain, chestia aia din dreapta cutiei ce e? masca?

le petit mouton said...

Suzina, daca gasesti pe undeva bomboane de alea sa nu cumva sa nu cumperi! Da, da, e masca de ochi, pe care o folosesc de cele mai multe ori ca diadema :)

Anonymous said...

vreau bomboaneeeeeeee. unde gasesc? :D

Anonymous said...

Ce mesaj ascuns incerci sa ne transmiti punind masca in aceeasi poza cu viciile dulcege ? Ca esti orbita de pasiunea pentru bomboane ? Ca maninci dulciuri si in somn ? Ca porti o masca pe ochi cind maninci dulciuri ca sa nu fii recunoscuta ?

Da si p'aia de la Nestle ce i-o fi apucat sa puna pe cutie un husar ascunzindu-se in spatele unei femei ? Ce adica, ciocolata scoate la iveala husarul (spiritul razboinic, sau poate cuceritor ?) din femeie ? Pai atunci nu te vei gasi intr-o mare dilema daca vrei sa oferi ciocolata unei femei ? Numai mesaje subliminale domne', nici nu poti sa mai gusti o ciocolata in liniste intelectuala...

Anonymous said...

Moutonule, si tu ca fraierul cu reclama 'Zboara puiule zbiara'. Am sa te vad zburand de la atatea bunatati, ciocolata este de fapt vie!!!

le petit mouton said...

Asezarea obiectelor nu este aleatorie, dupa cum bine intuiesti, mare b. Prin finete, imi afirm statutul de femme fatale, care foloseste tot felul de subterfugii (zaharoze, de-a v-ati ascuns) pentru a subjuga rasa masculina.
Imaginea de pe cutie e o aplicatie pe caz.

piscotel said...

n-am vazut bomboane de-alea...se gasesc pe la noi prin marketulete?

Anonymous said...

Misterul pozei glucidice incepe sa se dezvaluie incetul cu incetul. Dar inca nu am luat in consideratie bombonelele numite "Rowntrees". Ei bine, "trees" stim ce inseamna si atunci cautam "rown" cu Google. Surpriza, ia uite peste ce dam in pagina http://www.wordwebonline.com/en/ROAN la definitia 2 :

Roan (rown) : A soft sheepskin leather that is coloured and finished to resemble morocco; used in bookbinding

De unde rezulta ca micutul m nu poate desparti placerea dulciurilor de cea a cartilor pentru ca maninca bombonele care se numesc "copaci copertati". Iar chestia cu "sheepskin" ne lasa cu adevarat "bouche-bee". Adica micutul m si-ar da si pielea de pe el pentru a inveli o biata carte ?

Cit despre subjugare acum totul e clar. Se folosesc dulcegarii feminine pentru a infringe vointa masculina si a i se pune masca pe ochi, pentru ca nu-i asa, nu mai are nevoie de ei pentru ghidar ein viata, din moment ce de acum incolo va fi condus cu o mina de fier (sau cu o copita de diamant pentru a ne exprima mai rafinat) de catre Le Mouton, caruia i s-ar potrivi mai bine denumirea de El Mouton, pentru a suna mai autoritar. Si cele doua degete care apar in poza ele nu sint cumva un semn al victoriei abia disimulat ?

le petit mouton said...

Mare b, as fi vrut sa dau o replica sa cazi in corn, dar in cautarea mea de comentariu destept, am dat peste un site trist(http://www.romhandicap.ro/produse/produse.php?categ=3&den=Incaltaminte%20Ortopedica) care mentioneaza pielea de oaie. In orice caz, pentru unele carti as rupe camesa de pe mine.

Degetele au luat pozitia de victorie pentru ca exersam pentru o viitoare si foarte probabila campanie de inrobire a virilitatii. (ah, cat sunt de previzibila! orice berbec perspicace imi poate da planurile peste cap)

Si sa raspund si celorlalti: bomboanele se gasesc momentan doar in strainatate, Anglia si Franta in genere. Dar vesti bune, puteti sa va duceti dupa ele doar cu buletinul :D
Miss Havisham, sa nu-ndraznesti sa te iei de mentorul nostru urban! Vorbim irl ca sa te luminez.

Delice said...

Vaiii, am o cutie de la bomboanele alea de acum 14 ani!!!!!! Nu pot sa cred! Le-am primit de ziua mea din Franta! Ce amintiri :) Cat de bune sunt!!!!!!