Thursday, November 02, 2006

O, tu, fiinta profunda

Uneori fetele chiar se lasa pacalite de poleiala de inteligenta si superioritate a rasei masculine. Acesta a fost un comentariu foarte misandru, dar butonul de backspace este acum prea departe si oricum tastatura mea e patata cu dulceata de soc si m-as lipi acolo, o,nu i-as dori nimanui sa convietuiasca cu mine.
Intr-un episod din Gilmore girls, la care m-am intors ispasita, pentru ca de cand le-am tot ignorat am devenit un barbatoi cu really bad hair days, Rory primeste o racheta de la Logan. Saraca fata nu are nici o idee ce poate sa insemne, face brainstorming, vorbeste cu cutra de Lorelai, googleste de ajunge sa afle despre NASA and stuff, pana cand i se aprinde beculetul ca iubitul ei vrea sa-i transmita ca iubirea lor este unica si reala. Cam siropos-vorbeste iar barbatul din mine..cu care dupa ce dau publish post ma duc si-i trantesc o masca de par pentru brunete de ii inchid gura.
Si cum imi place sa asociez toate episoadele cu evenimente mai mult sau mai putin reale din viata mea, am hotarat sa va povestesc cum eram odata doua prietene. Un...cum sa-i spun sa nu-l jignesc..un om care poarta prin definitie pantaloni ne-a trimis un mesaj cum ca am fi, pe rand, prima gaina cosmonaut si ultima gaina e Europei. Si cum cultura mea muzicala romaneasca de atunci se limita la Suie Paparude, am ajuns sa ne facem indelungi procese de constiinta. Oare ne-a jignit? Oare e de bine? dar cat e de original! Dar ce, sunt eu gaina lui?(era si febra cu gripa aviara...adica eram focare de infectie sau cum?). Dar de ce cosmonaut, crede ca-s cu capul in nori? Dar de ce a Europei, ma considera cumva snoaba? De ce prima, de ce ultima..etc. Saracul om doar asculta Matze si fara sa gandeasca s-a trezit sa fie amuzant.
Invatatura acestui post este sa dati google daca nu intelegeti ceva, s-ar putea sa fie mai simplu decat va asteptati.

3 comments:

Anti Masonerie said...

Moarte Masonilor

Anti Masonerie said...

MOARTE MASONILOR

Anti Masonerie said...

MOARTE MASONILOR