Thursday, November 09, 2006

Intrebare, raspuns

Din ce cauza nu-mi place Eu et al. al lui Alex Tocilescu?
Din toate motivele aparente.

4 comments:

Alex Tocilescu said...

Buna, Mouton, sunt in principiu autorul cartii, si m-am descoperit in blogul tau. Cum de bine am auzit destul, pentru ca am stiut pe cine sa intreb, m-ar interesa care sunt motivele aparente pentru care nu ti-a placut cartea. Daca le mai tii minte, bineinteles.

Salutari,

Alex

le petit mouton said...

Stimate Alex, ce-i drept a trecut mult timp pana sa-ti dai google, spre deosebire de alti insetati de feedback, ca sa fiu finuta. La vremea aceea te-am servit exact dupa Alain Gavrilutiu si mi se acrise de pulipizdism si misoginisme. La un moment dat ai descris-o pe prietena unui prieten asa nu stiu cum, incat am inceput sa-mi fac probleme despre mine insami.

Poate ma bag la carne cruda, intre timp m-am mai copt si eu.

Anonymous said...

Stimata Mouton, as minti daca as spune ca nu m-am cautat pe google chiar in ziua in care a aparut volumul, si bineinteles ca am citit parerea ta despre carte la probabil nu mai mult de cateva ore dupa momentul in care ai scris-o. Mai mult a durat pana cand am incetat sa ma gandesc la o razbunare cruda si am inceput sa imi vad criticii (pe voi amandoi) drept oameni care au dreptul la o parere. S-ar putea spune ca m-am maturizat. Sau ca am imbatranit. Nu stiu daca te-ai copt destul pentru carnea cruda, vezi si tu, daca intamplator ai norocul (ok, sau "norocul", depinde) sa gasesti cartea pe undeva.

le petit mouton said...

m-am copt, m-am copt, doar vagabondez cu sociu.

ti-am gasit cartea la carturesti, fix intr-o zi cand n-aveam bani. am citit primele pagini, nu mergea intr-un loc public.

sa ma anunti, daca se poate, cand vii in romania, o sa cer autograf.