Monday, August 28, 2006

Urban detective in Iasi

Fusei la Iasi, imi place sa cred ca datorita unei traditii personale si prietenesti care dateaza de vreo doi ani. In august se merge la Iasi.
Inconveniences: plecati sunt studentii (ceea ce ma duce cu gandul ca cei mai frumosi dintre frumosi nu sunt ieseni, ci vasluieni, botosaneni, nemteni, bacauani etc).Ochii mei clatiti mult prea putin, de unde mai pui ca e plin orasul de metrosexuali amenintatori la integritatea ta feminina. La Mitropolie coada mare, mon cher...Si taximetristii au luat-o razna (ok, conduci ca un tampit, treci pe rosu, claxonezi ca istericul, dar de ce sa injuri ca vine bietul tramvai?)
Conveniences: trebuie sa fiu in primul rand fata si sa spun ca mi-au placut reducerile. Apoi voi fi urbana si voi anunta
1. stencilurile se inmultesc vazand cu ochii, desi artistii nu prea se incumeta la chestii mari, in mai multe straturi ( zise experta!)
2. in Iulius mall s-a deschis recent un magazin cu DC-uri, Osiris-uri..genti Ravers si hanorace pufoase. Treceti peste vanzatoarea supra-entuziasmata ("a venit un domn de vreo 40 de ani la mine si m-a intrebat daca produsele i se adreseaza...hahaha..marfa este pentru toata lumea...si niste papuci ca astia te tin patru-cinci ani!!!" ok,tanti...)
Din motive misterioase nu ma incumet niciodata sa cumpar Omagiu.
Stradutele romantice si anticariatele le-am lasat pentru alta ocazie, luna august nu e o luna boema.
Si iata cam ce mi-a luat
Niste sketchers frumosi, maro, cu sireturi galbene. Because i'm worth it

2 comments:

Anonymous said...

cumpara Omagiu. please.

Carmen said...

Foarte tari Skechersi. Eu sint indragostita de ai mei, ii am de vreo 3 ani si sint pe zi ce trece mai frumosi. Sa-i porti...mult.:)