Wednesday, August 23, 2006

Sick Sad World

Ok, the Pidjin Master ne spune despre maretia serialului The Simpsons, Mr Fry e cu Futurama (dah!), Chestionabilii vin cu poanta veche dar bloody hilarious "Family Guy". Dudes, you sure are ignoring one of the best animated comedies ever. ..Daria, dudes, Daria! MTV must surely be worshipped, nu numai fiindca ne-a dat-o pe Daria, dar avem [ aveam vreau sa zic,ca acum suntem obligati sa vedem ifosele Dianei Munteanu si ale lui Ionut ala, care "o are mare"] si Downtown, Celebrity Deathmatch, Beavis&Butthead si Drawn Together.

Pentru norocosii cu tv tuner, nu ezitati sa o inregistrati pe Daria de pe Mtv2, mi-e tare teama ca in curand serialul o sa se piarda in arhivele americane. De downloadat de pe net, riscati sa il gasiti dublat in franceza...si vocea iritanta a pisicutei blonde devine de-a dreptul un chin, plus ca savoarea calmului si cinismului Dariei nu mai poate fi gustat altfel.

De la Daria sa fi pornit trendul asexuatelor? Sau cel geeky? Big black boots, long brown hair..so no. Pe mine sigur m-a convins sa il citesc pe Kafka (avea un poster in camera ei izolata fonic pe care scria mare Kafka). Sau imi mai place sa ghicesc ce muzica pun...Incubus, Portishead, Cake...si Wyclif Jean, cu 911 (ce-mi mai placea, o canta un tip la noi in liceu..yeah, so 90's!)

No comments: