Wednesday, July 05, 2006

Paranoia is nice

Se spune despre sexul feminin ca are momentele lui inevitabile de paranoia. Despre mine se spune ca sunt tot timpul paranoica...Stiti episodul din Family Guy cand se face referire la Julia Roberts? " Many people died in the tsunami. But luckily,i'm alive. Me, meeee,meeeee". Nu vreau sa fac din blog o me, meeeeee, myself experience, dar trebuie sa imi expun durerea. Sunt chinuita mai rau decat cu picatura chinezeasca, mai rau decat cu o alarma de la masina. Sunt chinuita de...de....o vecina.
Sa fac descrierea, so u can get the picture: mica, dolofana, cam 50 de ani, mancatoare de seminte, fana de muzica populara, poarta tocuri si capot roz cand duce gunoiul si cred ca bigudiurile din varful capului au fost primite bonus la nastere. Te tine de vorba pana ti se duce efectul de dinti proaspat spalati( very bad if u were going on a date) si daca ai ghinionul sa urci pana la ea, nu scapi pana n-ai incercat vin de la ea de la tara "e ca sangele, bea ca-i bun".
Pana aici, totul bine si frumos, e bine sa mai ai o figura de asta pe scara. Vai, cum am putut sa va ascund ca o data i-a aruncat barbatului hainele pe geam. =)) De atunci mama ma ameninta ca daca nu-mi asez hainele, mi le arunca pe balcon (deci vecina e si o sursa de inspiratie :)
The problem: femeia a inceput sa horcaie. Moama, dar horcaie rau de tot. O fi bolnava, i-o fi stand cojile de seminte in gat, eu sper sa se faca bine. Pe scari, cand duce gunoiul: crrr, hhhhhrc, caaaah. Cand se intoarce din oras, pe la geamul meu: cjjjjjjj, hrrrrrr, crrrrrrrrr.Cand se mai cearta cu barbatul, mai face o pauza si incepe cu vocalizele mai-sus numite. It's just too much. Ma gandesc serios sa concep o lista cu metode de a o imobiliza si amuti.
Vedeti, vedeti, toate fiindca sunt pauze printre lucrurile minunate (:) pe care le fac in vacanta. I wanna leave this place!

1 comment:

Hiacint said...

hai să facem schimb: eu am una care scrie într-un carneţel cine intră la cine şi după cît timp iese. chiar mă întreb, cum de nu s-a schimbat deloc în 17 ani...cine crezi că ar ceda prima, dacă le punem să stea în acelaşi bloc?