Sunday, June 18, 2006

un pic din Bacau

Chiar nu e rau deloc sa se termine scoala, sa te sui in tren si sa pleci de nebun. Dar cum eu sunt o fricoasa, m-am limitat sa ma aventurez pana la Bacau, unde am poposit la o bellisima amica.
Drumul a fost delicios cu Bonobo in urechi si citind Sartre.
Cand ai o prietena asa faimoasa ( :P), e imposibil sa ramai in oras...asa ca am plecat la Slanic Moldova, o frumusete de statiune. Abia next day am batut noi orasul (magazinele, care va sa zica) : o geaca superba la KVL, sper s-o gasesc si in Bucuresti.
Cand eram gata-gata sa zic ca Bacaul sta prost cu grafitti-urile si stencilurile, numai ce-am zarit pe primarie sau prefectura un stencil cu 2 Stupid Dogs. Adorable!
Pe o terasa pe pod la insula (which i strongly recommend), am purtat discutii existentialiste cu l'amica despre cum se schimba lumea, despre diferentele majore dintre Piatra si Bacau.De ce atatia oameni bogati si nici o investitie? De ce femeile care depasesc treizeci de ani refuza sa fie la moda? Cat de mort este orasul meu de nimeni din cei care pleaca la facultate nu se mai intoarce?
La bella amica

1 comment:

lorelei said...

mecri moolt gajik...nu uita..k al bc ai la cine veni...si tre sa ne mai dezghetzam un pik...te poop..si t astept kt d curand..a..vil la pn cu scuterul..cu ala d kre ziceai u k ti-e drag..poftim..trebuia sa aleg si eu un gajiu din aia...