Thursday, June 22, 2006

La capital te atrapó

De cele mai multe ori mi-e frica de mor de Bucuresti, insa de data asta mi-am luat inima in dinti, echipata cu un accent de parca as fi inghitit chibrituri. Si deci a fost bine, m-am comportat mai putin ca o frustrata.
Revelatia frumusetii orasului am avut-o noaptea, intr-un taxi care ocolea muuult numai ca sa-si scoata omul banul. Am inteles eu bine?...Cu RATBul poti sa circuli pe gratis dar taxiurile nu te duc decat daca ai mult de mers.
La capitolul Sunt obsedata de bloggereala, am urmarit o fata pe care am suspectat-o ca ar fi Irene. Eram prin Orhideea si mi s-a parut mie foarte dulce si hat, tine-te dupa ea. Pana cand mi-am dat seama ca Irene n-are parul roscat...Si pe Magheru era o tanara imbracata foarte cool si chic si mi-am zis " Sigur e Delice!". Sa fim seriosi...Eee...dar ma laud ca am fost la Motoare cu metromotanul ( sa traiasca cu sanatate). La Motoare a fost atat de tare, incat mi-as fi dorit sa inghet pt cateva ore cadrul, ca sa apuc sa observ si sa absorb tot.
La capitolul Sunt fata deci am dreptul sa fiu obsedata de shopping, am plans si am tanjit dupa niste Camperi (aia cu fluturasi), dar de! sunt si eu o biata eleva cu resurse limitate. M-am multumit cu clasicii Converse. Am luat si geaca, o rochie de pe Lipscani (gest boem), tricouri de la Terranova. Si sa nu uitam de cerceii de la Catwork, ma simt unicat cu ei in oras aici.
Uitandu-ma in dulap, observ ca stilul meu se apropie ( in limitele provincialismului meu) de cel al Mariei Popistasu.
Nici o carte nu mi-am cumparat, nici macar un republik, jenant, ma dadeam eu mare desteapta!
Si inca un lucru si am terminat...Era o poanta intr-o comedie ca daca un barbat se uita la tine mai mult de 3 secunde, in conceptia lui ai potential de iubita. Yeiii, eu am numarat pana la 6! Poate totusi n-am sa mor singura prin Bucuresti...

1 comment:

Delice said...

ma simt flatata :) nu eram eu, ajung foarte rar pe Magheru :)