Tuesday, December 07, 2010

cum se roagă musulmanii spre Mecca

există trei tipuri de supărări. Prima, bolşaia, cangrenoasă, tot îndepărtezi putregaiul şi speri să mai salvezi ceva, trece timpul şi iar apare cangrena. În fine, de fapt v-am explicat cam plastic dispariţia zemosului personaj zaiţ de pe blog. Alte supărări sunt medii şi împrumută comportamentul vulcanului de tip strombolian, cu erupții de lave fluide și explozii ritmice de gaze. Adică te superi şi na, la un moment neprecizat în timp, trece. Alte supărări sunt mici şi trec cu o glumă porno.

Supărarea mea faţă de sfânta instituţie de învăţământ Universitatea Bucureşti a fost din a doua categorie. M-am supărat pe sistem de nici nu m-am dus după diploma de licenţă. Acum, după şase luni de despărţire de dinozauri şi o şcoală alternativă la activ, mi-e dor de şcoală. Rău de tot. Nu pot să concep să n-am legitimaţie de BCU. Planul meu de autodidactă s-a risipit într-un google reader inundat cu porcărioare obsesive de la adsoftheworld la thisrecording.com. Mi-e dor să îmi notez cuvinte pe care nu le înţeleg de la profesori şi să le caut apoi pe dexonline. Mi-e dor să mă minunez de cât de proşti sunt unii oameni şi să mă-nverzesc de invidie faţă de ăi mai deştepţi ca mine. Aşa că la anul mă duc la master. M-aş duce la CESI sau la Literatură comparată. (dacă aveţi habar de ele, aruncaţi cu comentarii).

7 comments:

gigix said...

:)
daaa, "sunt student/a" confera un statut substantial. "a fi". mastere si alte intarzieri.

lurv_vruu said...

cred ca daca mergi la lit.comp. vei fi tinta ironiilor pt ca vii de la comunicare. dar poate ca prietenii tai mai poeti stiu mai multe in legatura cu masterul asta.
la cesi poti merge la tpi (unde nu ti va folosi nimic din ce (n)ai invatat la comunicare) sau la sms, ceva nou pt tinerii creativi, cu spirit de initiativa samd
cred ca e interesant si la sms, depinde ce vrei/cauti.
depinde si cu cine ti-ai facut lucrarea de diploma (cu cine?) (scz pt com cam lung)

le petit mouton said...

nu mai am prieteni poeti, dar multumesc tare mult. Nu stiu exact cum se explica, dar am incredere in ce zici.

le petit mouton said...

a, cu rogo.

lurv_vruu said...

robo ma facea sa ma simt cam android, acum mi o imaginez savurand melancolia vreunui mall ca in going up de la coil. Stiu ca era si un post cu ea pe aici.

Anonymous said...

Intotdeauna am fost de parere ca e mai bine sa stii ce nu vrei decat ce vrei (lucru oricum epuizant, vag, ambiguu si de multe ori pointless avand in vedere tedinta oamenilor de a se razgandi). To cut to the point...cesi e o mare incropeala cu spoiala glam de interdisciplinaritate, menita sa ascunda leopardul postmodern lesinat de la atata tras de coada. Daca ar fi sa ii gasesc un echivalent ar fi ceva intre "scoala vedetelor" si "cui ii e frica de magarus", o combinatie de profesori rock star wannabes care fie nu stiu cum au ajuns acolo, fie sunt vesnic plecati prin turnee culturale si o mana de oameni picati din cer care mananca cultura pe paine la micul-dejun. So, if you really choose cesi asteapta-te la un program haotic si poticnit (vaga reminiscenta a cincinalelor comuniste...hai acum repede.bagam 8 ore azi si maine stam degeaba si lustruim piulita), profesori vedete mega-ocupati si materii care daca ai un noroc fenomen(t)al poate chiar o sa te intereseze.

le petit mouton said...

apreciez.

nevertheless, what else is there?