Monday, October 18, 2010

dau doi sfanţi pe curentul vintage-cool-o-doamne!

chiar mă pregăteam să scriu un articol pe linia portretul lui Milli la maturitate.
numai că m-a evervat pe facebook ceva aşa de tare încât eram convinsă că o să scriu un articol intitulat mă piş pe el de vintage!. Apoi mi-am adus aminte că nişte oameni care îmi dau salariul sau care mă privesc ca pe viitorul comunicării în România văd treaba asta şi m-am limitat la titlul dau doi sfanţi pe curentul vintage-cool-o-doamne!.

Ridicaţi şi voi o mână daca vi se pare că târgurile astea de fiţe de căcat sunt o labă tristă. Îmi vine să dau cu laba ursului în ele. Cum stau fetele alea şi scormonesc prin magazine second hand şi apoi mai că ar fi dispuse să îţi spună că boarfa a aparţinut unei dive futute de Mateiu Caragiale. Cumpără boarfa cu 100 de lei şi poate o să te faci şi tu o divă! Futută de un advertaizăr, că scriitori nu mai sunt!

Şi ce e aşa eco mă rog la un târg vintage? Că nu a făcut un dar de bine o babă răposată să ia în mormânt cu ea creaţiile coco canal şi gata cu consumerismul, reciclăm, nu se mai fac vânzări la zara şi la bershka? Bine că se fac vânzări la nişte rupturi de haine vândute la suprapreţ. Cumpărate de la o duduie cu buze roşii ţuguiate. Dar ea nu e piţipoancă, fiindcă e vintage şi vintage e cool.

Hai că m-aţi supărat.

1 comment:

lurvv_vruu said...

corb la corb nu scoate ochii, oricum ar fi.