Tuesday, December 15, 2009

quick honest facts

unii oameni îşi fac cont pe facebook fiindcă vor să joace farmville. Şi-o fac la serviciu din greu. Dar îţi spun că nu te pot ajuta cu un căcat de BT, fiindcă au treabă.

Filip Florian e plictisitor. Rău de tot.

Întâlnirile twitteriştilor sunt un păr la ceas. Mare de tot. N-am fost la niciuna, dar tot îmi permit să emit opinii. Dacă nu ştiţi ce înseamnă păr la ceas înlocuiţi cu căcat.

Blogurile de gagici în care autoarele sunt feminine şi delicate şi caută mult prea vizibil sinonime deştepte în DEX mă scot din sărite.

Oamenii vor tot timpul să demonstreze ceva. Că sunt deştepţi, că sunt bătuţi de soartă, că merită să dea din coate, că sunt frumoşi. Zău dacă mă prind de ce.

Şi una bună: Oompa face cele mai frumoase cadouri, a se vedea mai jos.


10 comments:

raluu. said...

filip florian pare un nume chiar plictisitor, dar in marea plictiselii jur ca ma simt bine plictisita.desi imi trece..urgent?

Batut de sorturi said...

"Oamenii pe Internet vor tot timpul să demonstreze ceva. Că sunt deştepţi, că sunt bătuţi de soartă, că merită să dea din coate, că sunt frumoşi. Zău dacă mă prind de ce."

f'xd! Motivul principal fiind

Anonymous said...

care-i varianta lunga de la BT?

dex said...

"bun de tipar"

Rhetta Marx said...

E o dimineaţă frumoasă. Hai deci să ne certăm pe tema Filip Florian.
Degete Mici nu numai că nu este plictisitoare, dar este una dintre cele mai bune cinci cărţi apărute în România după revoluţie.
Dacă vorbim despre Băiuţeii, altfel stau lucrurile, asta fiind una dintre cele mai proaste cinci cărţi apărute în România după revoluţie.
Iar dacă vorbim despre zilele regelui, habar n-am ce să zic, că n-am citit-o.
Bun, eu m-am certat destul, dar mi-a plăcut mult.

Mirona said...

Ba eu stiu un blog de gagici unde autoarea este masculina, cu caciula de iepure si polonic in mana :)) Si mie mi se spune ca-s delicata, ma imbatosez acuma si-mi ia niste Revalid pe care-l aplic pe piept ca sa creasca un fir de par negru si mare. Iata, sunt Antonio Banderas! :)))Il iau cu penseta si tip barbateste, se stie ca barbatii sunt foarte rezistenti la durere :))

Nici acum nu v-am convins ca sunt desteapta, batuta de soarta, merit sa dau din coate si sunt extrem de frumoasa? Well, except for the big black hair, you know...

Anyway, eu te-am "pescuit" de la Iren si imi pare bine de asa captura biban-easca :)

gigix said...

asta era FF... haha! gizaz am incercat sa incep 'Degete Mici' de jdemii de ori cedand bucuros de fiecare data somnului. am incercat, parol! (dar i-am dat-o unui amic - cititor profesionist - si cica e misto). :)

Anonymous said...

Draga de ea... utopica mai e!.. pai tu ce vrei sa demonstrezi prin blogul asta? Daca nu ai avea ceva de demonstrat, nu ai mai scrie; implicit, nu ai mai face pe predicatoarea.

le petit mouton said...

Dragul te tine! normal ca si eu vreau sa demonstrez ceva, dar zau daca ma prind de ce!

morbo said...

ce pana mea farmville?