Wednesday, July 29, 2009

vă scriu să vă anunţ că mai întârzii

plec în concediu. acum mi se pare atât de banal că plec în Barcelona, că mi-aş schimba biletul până-n Cuernavaca.

să nu vă supăraţi că tot vă păsuiesc şi nu mai scriu chestiuni zemoase, dar nu se întâmplă nimic. a, am primit un premiu la serviciu şi mi-au dat şi-un iPod, pe lângă remuneraţie. Pe mine mă supără brandurile monopolizante cum e Apple, asta am înţeles din căscat ochii şi din cărţile de branding citite (2). Cât despre munca de la serviciu, încă sunt surprinsă că primesc un salariu pentru că updatez, printre altele, facebook-ul companiei.

Băiatul şi-a schimbat serviciul. În sfârşit, face ceva ce le pot explica şi părinţilor mei. La jobul anterior urma să plece în Nueva York şi am plâns şi i-am zis nu plecaaaaaaaaaaa şi el n-a mai plecat şi mi-a părut un pic rău, pentru că cine avea să îmi aducă discuri cu Sylvia Plath recitându-şi poeziile? În fine, ca să interacţionez cu voi, vă las posibilitatea de a hotărî dacă preferaţi să mă ştiţi o gagică frustrată veşnic fără iubit sau o gagică frustrată cu iubit:


sa fie baiatul personaj de blog?
da
nu
pollcode.com free polls

Acum citesc A Confederacy of Dunces, dar mă tulbură olfactiv şi simt toate bolile lui Ignatius şi-ale lui Miss Trixie, deşi nu empatizez deloc. Nu aş vrea ca aceasta să fie lectura mea în Barcelona, aşa că orice recomandare este binevenită.

Popocatépetl tuturor!

5 comments:

ionuca said...

Mie-mi place mult cum scrii de baiat, asa ca te rog nu-l scoate de pe blog ;;)

Ps. Ah, Barcelona... :-< Have fun pe acolo! :)

Mihai said...

Potentialul erotic al sotiei mele, de David Foenkinos

madrugada said...

dupa ce in continut arata ca un jurnal al fericirii cu titlu schimbat, sa te declari inca frustrata pare asa o lacomie..
vrei sa fii toate personajele in acelasi timp.

dorin said...

conjuratia e superba. mai am 20 de pagini si o termin cu placere. desi am trecut si eu prin perioada de ura mocnita - asa ca recomand continuarea indarita a lecturii. succese nebanuite!

Monica said...

mie sa-mi spui de ce de la Barcelona gandul ti-a plecat drept la Cuernavaca, in contextul in care citesc in dictionarul urban actualizat saptamanal dintr-o revista de pe aici ca "estar en Barcelona" inseamna situacion altamente embarazosa por desconocimiento del catalan, iar imediat dupa "estar en Cuernavaca"inseamna despojarse de la ropa para aguantar el calor de la eterna primavera, sa speram ca ai inteles ce si cum.