Thursday, July 09, 2009

2 mai

de trei zile încoace trăiesc cu impresia că mi-am înfipt bărbia în malul mării şi valuri cu pietre, scoici, peşti morţi, alge mă lovesc în pleoape.

Aşa de obosită sunt. Tata spunea: cele mai frumoase femei au gropiţă-n bărbie, dar tu ai moştenit-o pe maică-ta.

În fine, noi am trăit fericiţi visul capitalist de la 2 mai, în casa Tudoran (lipoveni de-ai noştri) s-a gătit la butelie, patronul de la Dinamo ne-a întins pe toţi în mujdei şi ne-a înghiţit, la mine chiar s-a lins pe degete, dar ce-i drept în ziua aia eram sărată.

Băiatule, hai înapoi la mare, nu vezi că Bucureştiul ăsta puchinos nu ne vrea? Atunci băiatul a băgat-o într-a 4a (tehnica a duce cu zăhărelul) şi radioul s-a mutat de la sine de pe Radio Guerilla pe Trinitas. Ca nişte viermi în cireşe, mă tot pătrund gânduri să plec.

1 comment:

lurvv_vruu said...

n-am vazut niciodata o cireasa cu mai mult de un vierme, la fel ca si tonul schelalaielilor eterne legate de orasul B.
cei vechi spuneau: cele mai frumoase femei nu sunt decat saci de viermi, acum vad ca vroiau sa spuna ca de fapt sunt pline de ganduri evazioniste, nu erau catusi de putin morbizi.
dar in cireasa asta, in afara viermilor au aparut personaje noi: o butelie, niste lipoveni cu pedigree (de-ai nostri!), un Patron de la dinamo, un Rasturnator etc. poate ne vei spune si numele Rasturnatorului, ar fi o rasturnare de situatie ca si cum ai baga-o intr-a 4a, ceva gen amelie-melo, ce-i place si ce nu-i place etc etc
asa, are o identitate la fel de vaga ca si un homuncul...