Monday, June 15, 2009

uneori aş vrea să scriu România cu r mic

Salutări calde cititorilor cernuţi!

Cola, fanta, bere, stiiiixuri, avem stiixuri. Asta zice un domn cu mustăţi proustiene aici în tren, întrucât eu m-am suit într-un tren spre Dumnezeu-ştie-unde-acolo-unde-vacile-nu-sunt-mov şi stând de jumătate de oră la Adjud, am hotărât să mă las învinsă de-o carte pişărcoasă şi să muşc o felie sănătoasă de Internet, prin bunăvoinţa conexiunii mobile.

Aş vrea să uploadez o poză de la mare pentru voi, cititori cernuţi, dar curg mucii unui băiat fix lângă mine şi nu aş vrea să îi permit să intre în viaţa mea laptopală. Aş vrea de altfel să mă plâng de Facultatea de Litere şi de studenţii săi, care iau locul I la Olimpiadele Comunicării dar cu toate acestea scriu Nicio dată voi nu a-ţi spune asta. Trist, facultateo! Aş mai vrea de asemenea să atrag atenţia că încep să mă deranjeze acut blogurile şi site-urile care nu scriu cu diacritice. Şi mă frământă multe cuvinte, cum e uploadez, îl simt înţepând până în vârful degetelor. Parcă mi-aş da licenţa pe chestia asta. Să vedem.

Când am fost la mare am mâncat o plăcintă pe nume Tanti Milli, ceea ce vă doresc şi vouă. Cititorilor cernuţi.

8 comments:

Unknown said...

where is the love? colega noastra pur si simplu a mers cu impulsul proiectat de sala

le petit mouton said...

adică? poţi să ţii un discurs în faţa unei comisii, poţi să dai cu clonţul, dar nu ştii să scrii româneşte în faţa unor colegi? Viorel, aşa apar gagicuţele de piar.

Anonymous said...

N-am crezut niciodata ca frigidele alea sunt in stare de mai mult, cu medalii sau fara. Aleluia.

oompa said...

Apai sa stii ca ma ambitionezi si numai de-a naibii n-o sa trec la diacritice pe blog. Huo!
Stai sa vezi insa cand trebuie sa scrii treizeci de pagini despre bloguri si sa eviti totodata sa folosesti "a uploada" sau alte barbarisme de acest gen. Iti place sau nu, tot iti vin primele in minte.
Placinta era preambalata?

garga 4 evr :P said...

no hai ca mi se face dor deja si abia ce m-am certat cu alex la psihologia consumatorului. macar pe tine stiu ca te iau cu mine. te rog posteaza pentru mine macar o data pe saptamana si include subtil (sau nu) si cate o barfa ca tare-or sa-mi lipseasca. si la anu...sa crape CRP-u' daca nu merge-m i-ar la OCe :)

SCOALA GALANESTI said...

travellin' north -

http://www.youtube.com/watch?v=0AGD78mWcss

...

morbo said...

eu ma antrenez sa zic ,,a incarca'', dar un informatician folosea ,,a sui''. ,, lasa sa suie aplicatia'' si din astea.

Anonymous said...

Le Petit Mouton..nu este de joaca. Daca nu iti stergi fantasmele cu profele de la litere s-ar putea sa ai de suferit...rau de tot! NU PRICEPI!!