Wednesday, December 03, 2008

astăzi sunt un pic răutăcioasă

astăzi la birou tot vuiau niște colege că vine florinaș, a venit florinaș, să-l poftim pe florinaș. Na, eu îmi imaginam că acest florinaș o fi vreun furnizor, un fost angajat, cineva care să fi frânt câteva inimi dacă tot a făcut atâta zumzet în departament. Mno, și când colo, intră pe ușă însuși Florin Piersic Junior, înalt ca o prăjină, deși măsurătoarea mea este subiectivă. Eu n-am nici o părere despre băiatul ăsta actor, să vină să vorbească cu mine dacă vrea să am o părere, ce nu înțeleg e de ce vedetele astea sunt chill și se îmbracă cu un soi de ițari gri ca în state așa. Oricum, de unde reacția mea a fost fix ca-n reclamă, adică de iapă sălbatică, fetele s-au pupat cu el și l-au luat la o țigară. Eu, iapă sălbatică, mi-am făcut de trei ori drum pe la fumoar, pentru că se întâmplase ca astăzi să am o rochiță și mulată și a dracului de scurtă. Dar în general n-am nici o părere despre Florin Piersic Junior.

deși am impresia că șefa mea îmi citește blogul și de, ar trebui să mă abțin, nu pot să nu vă zic că am o colegă tare țopică, cu tot regretul tot moldoveancă, dar de undeva dintr-o gaură de șarpe unde se fabrică drojdie și cam atât. Și dacă știți episodul din Sex&The City în care actrița aia urâtă se ciondănește cu iubită-su din cauza unei texance care purta un elastic de păr oribil, ea-colega- e fix texanca! Indiferent de zi, la fustița creion și bluzița cuminte-dar-vai-doi-năsturei-sunt-desfăcuți, ea asortează în șuve o scrunchie ilustru ilustrată mai jos:
Dar partea bună e că am găsit pe interneț serialul ăla Ed sau Stuckeyville, e cel mai bun tv series, mă jur. Ah, ce dor mi-era să scriu așa, de căcat :)

20 comments:

Anonymous said...

Clar, a scrie de cacat ofera niste satisfactii greu de banuit pana nu te apuci si-o faci. Cunoscatorii cunoaste.

Mihai said...

i like

ruki said...

Ed e MI-NU-NAT!
nu se mai fabrica asa baieti, dar ma bucur sa aflu ca se mai fabrica asa elastice de par.

Anonymous said...

da, foarte tare ed.
cat despre "Ah, ce dor mi-era să scriu așa, de căcat :)" mi se pare ciudat ca tie ti se face dor deja dupa 2 zile...
mie mie- sincer dor de citit chestii care sa nu fie de cacat.

Anonymous said...

Uaa, asta a fost sub centura...

le petit mouton said...

brutal ca un viol

Anonymous said...

mi-am amintit perioada cand imi picase cu tronc persoana ta si intr-o seara am citit tot blogul de la infiintare, ca un mare labagiu sentimental ce ma aflu. si am descoperit decaderea lenta, lipsa de subiecte, distanta de la un articol la altul, mici sincope de revenire la subiecte atractive - sincope ce cu timpul s-au vindecat si blogul a decazut irecuperabil. iar colindul asta da masura de low... dar e al tau si il respectam. succes in continuare la gasit noi cai prin care sa decazi. eu raman abonat fidel!

Anonymous said...

Dom'le, nimic nu face audienta mai mare decat stirile cu morti!

Anonymous said...

@Dom'le, nimic nu face audienta mai mare decat stirile cu morti!
replica asta a fost fix ca n serialele americane cu rasete din off in care se merge pe premisa ca publicul e atat de prost incat trebuie sa i se spuna cand sa rada.
rasetele de acolo au ceva prostesc, la fel ca si cele pe care le ar dori replica asta. empatie de psiholog...

le petit mouton said...

vai dar multi v-ati mai adunat.

draga anonim, am fost vreodata carnala cu tine? ca esti genul meu, dai cu barda cu dibacie. pentru fidelitatea ta voi mai scrie, de si nu neaparat cacat. problema este ca nu mai stiu exact ce subiecte te-ar fi putut atrage, mi-e frica sa dau cu ochii de arhive, asa ca pe langa barda, foloseste-te si de o vorba ajutatoare.

oompa, floare de pelin, mortii sub pamant, ce facem cu ai de sunt in coma?

si lurvv (numele tau e inca mister, cer lamurire), asa-i c-o placi pe oompa si esti stalker?

va pup, am bilet la depeche mode!

Anonymous said...

Culmea o fi ca nici macar nu-mi trecea prin minte sa zambesc cand am scris replica.
Da' asa-mi plac oamenii care stiu ei mai bine ce si cum si tin sa-ti si bage pe gat verdictele, chit ca-ti vine sa vomiti, ca-mi vine sa-i tzuc pe ambii obraji si sa-i strang tare in brate, pan' le iese empatia pe nas. Frumos ii?

Anonymous said...

@muton-floare-de-tarhon: Bre, caca-necacat, intotdeauna am fost de parere ca in momentu' in care incepi sa scrii dupa aparentele preferinte ale unor comentatori mai mult sau mai putin anonimi, e greu sa-ti mai mentii echilibrul pe sarma. Acuma depinde daca iti sucesti doar o glezna sau iti rupi de-a dreptul gatul cand te prabusesti.
Pe de alta parte, am o veste care-ti va gadila orgoliul si te va mai insenina in toiul noptii, doar ca prefer sa n-o afisez aici, destul suntem acuzate de exhibitionism.
Cat despre lurvv, ajungem iar la vechea disputa in privinta sexului. Un singur lucru-i cert si nici macar ala: qui s'aime se taquine (v-am zis ca nu stiu franceza).

le petit mouton said...

hit me! mi-e lene de mess

Anonymous said...

Am impresia ca ti-a cazut cu tronc anonimul si vrei sa recastigi terenul pierdut, chit ca poate-i la fel de frumos ca ben stiller si un pic mai scund decat tine, daca se poate asa ceva. Dar sa nu lasam impresia ca suntem superficiale si ne intereseaza frumuseata exterioara si trecatoare.
Oficial, de astazi ai intrat in mainstream, blogu' aici de fata fiind prezentat pe canalul MTV, la rubrica News (deh, eu as pune un "old" inainte) ca fiind creme de la creme (folosesc cam multa franceza pentru cineva care nu cunoaste limba).
Daca are cineva mai multe informatii, sa bage si-un link, ca sa vezi cu ochii tai si sa nu ma mai jur aici ca-i adevarat.

Anonymous said...

@oompa - nu ti am bagat pe gat verdicte, nu mi place cand scrii ca luca pitu, c'est tout. in special dupa ce cineva se expune, cum a fost cazul aici.
acum n o sa retractez ca si cum mi as fi luat bilet dus-intors.
era ca si cum ai fi incercat sa temperezi o violenta ce abia incepuse, nu ne povesti finalul...

Anonymous said...

Io-s ultimu' om care sa nege dreptu' la opinie. Atata ca a fost ceva mai mult decat "parerea mea" in apostrofarea aia, si anume impresia ca se stie exact ce vreau eu sa zic, de ce si cat ma duce capu'. Ceea ce-i la fel de fals pe cat e de utopic.
Acum ma retrag, trebuie sa ma documentez cine-i Luca Pitu asta si de ce seman cu el.

le petit mouton said...

ei. cin' sa fie si Luca asta? ilustru necunoscut, duduie de talent, fix ca bloggerii depresivi (categorie din care eu ma exclud, eu am un turn de fildes). e o declaratie, oompa.

Anonymous said...

@oompa - ramane cum nu ne am inteles, iti jur pe citatele mele din portofel ca nu ti am aproximat IQ ul in nici un fel, n am nici o decadere sa fac asta.
@moutona - ar fi ca si cum ar trebui sa aplic cv ul la tine pe blog. n as fi facut o nici inainte, cu atat mai mult acum ca e asa decadent. nu inseamna nimic, la fel ca si numele noastre din C.I. cealalta intrebare e pornografica:)e ca si cum ai pune o bomba si ai suna la militie sa le spui ca ti place de ei.

Anonymous said...

Deci nu :)
Io zic ca-i mai bine sa ramana misteru', altfel nu mai am motiv de disputa cu moutona.

Anonymous said...

luv iz in zi air. pfu-pfu!