Friday, September 12, 2008

it's time that we let the world know

într-un fel, ar fi trist să vină Adrian Thaws better known as Tricky, practic mi se împlinesc toate dorinţele şi lumânările aprinse în curtea veche. La ce să mai visez, dacă oricum Boards of Canada au cântat la mine în sufragerie, maica-mea e Beth Gibbons verificat prin teste medicale şi sigur o să mă întâlnesc cu Thom Yorke pe-o straduţă din Oxford, după ce voi fi reuşit să îl conving pe zaiţ că la vară nu mergem la nici o Barcelona.


în altă ordine de idei, sunt o mică maşină de vărsământ de texte la serviciu, de aceea plasamentul blogspot nu îmi oferă nici o reculegere. Aş vrea să deplâng aici totuşi promovarea lui Ditaimai Analistul, care pleacă în Anglia de ditaimai ce este. Cred că e cel mai admirabil om cu sânge rece pe care l-am întâlnit.

acum stau singura în apartamentul lui zaiţ, care e în franţa. daca uită să îmi ia tutun, îi crăp capul. o să aspir şi o să pun lenjeria la spălat, pentru că îmi place să fac surprize. Sau pentru că nu am chef să învăţ pentru mărire. opaia, uite ce are zaiţ la favourites: http://www.youtube.com/watch?v=CQgR-o6Hf_A de investigat...

2 comments:

Anonymous said...

ce timpuri ferice traiesti. mai putin cu munca... dar liberul arbitru functioneaza probabil, as always.

Anonymous said...

Vine Tricky!
Aaaa... bine....
Nu stii cine-i Tricky??!!
Mmm... nu... Moutona trebuie sa stie, ea-i cu de-astea (uitasem atunci ca si scrisesei de el).
Sunt o inculta.