Tuesday, May 20, 2008

back by popular demand

dar de fapt nu m-a vrut nimeni.

Sa implinesti varsta pe care o implinesc eu sambata e ca si cum ai fi Virginia Clemm si ti-ai astepta menstruatia, in timp ce sotul tau descopera limbajul stiintific si scrie o capodopera despre o cioara. Oare toate Virginiile au fost nefericite? Nu stiu, ca pe mine nu ma cheama asa, eu am un nume de Bambola de la Piatra-Neamt si momente de fericire tembela, cum s-a intamplat sambata in Piata Amzei, cand am gasit flori de mac la o babuta si m-am bucurat ca un opioman cu ciucuri. Acuma recunosc ca nu m-as plimba prin Amzei deloc daca nu mi-ar placea, sadic, sa ghicesc unde sta si ce mai face domnul Amoral. Dar astea-s alte povesti.

Ati vazut c-a dat teiu-n floare? Dristor e mai putin Tristor cu teiu-n floare. Pana ieri am crezut ca eram cea mai misto tipa din Dristor. Dar cand am iesit dupa tigari si apa de izvor, vanzatorul-savista-din-ion-varianta-masculina a servit-o mai cu drag pe o rusoaica schizoida. Acum mi-am propus sa fiu cea mai misto tipa de pe Drumul Murgului. Dar totul depinde de Savista.

De fapt eu ar trebui sa-mi fac un eseu pe maine, nu sa clocesc pe bloguri. Despre cum a murit gandirea mitologica in Europa. Eu am ales subiectul, sa nu credeti ca se dau teme asa misto la facultate. Dar pana sa m-apuc de ea, m-am uitat la The Nanny, Ned&Stacey si la un serial cu Mr Big pe Hallmark. Astept acum sa inceapa Judging Amy sau ceva cu autopsii, morga, criminalistica. Mi-am facut un ness, m-am uitat la reclame, am deschis un laptop, am dat drumul la apa si in cada voi asculta la maxim

in city shoes of clueless blues
pays the views and no man's news

si ma voi prinde la ce se refera.

7 comments:

Teapot said...

"Un serial cu Mr. Big"? Vrei sa spui Sex and the city cunoscut generic sub numele de "Mic manual de supravietuire citadina" *rolling eyes*
Probabil ca tu deja ai "Cum sa existi ca entitate feminina in zone urbane in 3 pasi simpli" so that should cover it.

le petit mouton said...

:)) intocmai. scap daca iti spun ca nu am televizor in camera si asa procesul de cunoastere devine mult mai gaunos?

Anonymous said...

Ba nu vrea sa spuna Sex and the city, vrea sa spuna "Crossing Jordan" (ca sa vezi, culmea culmilor, Chris Noth a mai jucat si in alte seriale!). Ca doar SATC nu se difuzeaza pe Hallmark.

Oricum, finalu-i superbissim...

le petit mouton said...

oare ce a vrut sa spuna poetul?

deci ce final? La jordana? cine cum, ce a gasit sub unghia cadavrului?

Anonymous said...

Finalul de la insemnarea ta, bre, care altul?

le petit mouton said...

ma ungi la suflet cu complimente fiindca nu esti de ziua mea

Teapot said...

Rahat. Hallmark. Cine s-ar fi gandit? It's so stupid it might just work. Cineva si SATC nu sunt cei mai buni prieteni, bag de seama. Caramba.