Sunday, March 16, 2008

Nimic pe lumea asta ca laptele de soia

Continuaţi versul de mai sus şi dacă place urechii veţi avea şansa să câştigaţi un espresso cu lapte de soia în compania celei care vi se adresează, asta în cazul în care nu aţi reuşit să îi frecaţi burta budică la roblogfest. Bine că mi-am amintit, doresc cu această ocazie să formulez sincere scuze faţă de De ce şi de Asia, cărora le-am atacat zona personală (nu intimă, tu-i proxemica mă-sii) în mod dubios, sub influenţă bahică fiind.

Ştiţi ceva? Nu e nimic mai frumos în îngrămădirea asta de suflete, maşini şi ciment decât o plimbare bâjbâită la orele dimineţii prin zona Grădina Icoanei, tocmai când soarele plesneşte ca un balon umflat prea tare şi când te poţi plimba pe mijlocul străzii, acolo e mai cald, şi să faci echilibristică pe bordurile fine de pe Arthur Verona. Şi-apoi să te tratezi cu o cafea cu lapte de soia (testat, deci nu dau premii în necunoştinţă de cauză) şi să adulmeci mirosul de ochiuri arse pe margini de pe strada Covaci şi-apoi să intri în Festival 39 pretinzând că vrei să faci o rezervare, doar de dragul gâdilării timpanului. Deci nu ştiaţi.

8 comments:

Mihai said...

hai ca la faza asta ai fost naşpa

le petit mouton said...

daca asta e versul, nu ne place!

Mihai said...

stii, eu sunt destul de mare... ma vad probabil in multe din pozele facute la roblgfest...

le petit mouton said...

eu nu ma vaz, ca eram mica. Da' sexi, asa am auzit

Mihai said...

deci nu prinzi subtilitati. presupunand ca ai fi stiut cum arat, puteai sa ma tragi de o maneca. ori nu stii cum arat, ori nu iti pasa.

in alta ordine de idei, nu pot sa ma uit dupa o roscata micutza prin poze... da-mi mai multe detalii

le petit mouton said...

Ce subtitlitati, misu, cine mi-a picat in cale, sanatos sa fie, cam asa am gandit.

Nu ma cauta in poze, ma indoiesc profund ca ma aflu, eu stateam si contemplam dantura lui botarel

Mihai said...

cred ca tu imi subestimezi insistenta...
au fost zeci de oameni care au facut fiecare sute de poze. nu ma indoiesc ca a fost fotografiat si ultimul ungher in care te-ai fi putut ascunde.

Hiacint said...

apropo de căutări la roblogfest, it was nice to meet you, miss :)
(mai vrem)