Tuesday, August 21, 2007

Lucruri fabuloase la care asist neputincioasă în calitatea mea de martor ocular

Se petrec lucruri în oraş de o dubioşenie crasă şi mie la horoscop îmi zice că am detectivismul în sânge, deci am notat în carneţel cele ce urmează. Scriind cuvântul carneţel mi s-a făcut poftă de carne, gen biftec aşa, vouă nu? De la capăt cu liniuţă:

- la bibliotecă toate cărţile lui nietzsche erau puse de-a-ndoaselea, cotoarele înspre raft, înţelegeţi? o profanare mai ceva ca-n ziua când nişte satanişti au făcut cerere la primărie să li se cedeze biserica Sfântu Ioan Domnesc, suspectez apariţia unei secte walpurgice (recunoaşteţi cuvântul din dilemateca?)

- pe strada 22 decembrie stă un nostalgic revoluţionar care lipeşte săptămânal pe geamul de la balcon postere cu fuck you românia, articole despre mineriadă, necrologuri, ce mai, un deliciu. săptămâna asta renovează dar tot a agăţat portretul lui che guevara, cântăreţul ăla, îl ştiţi.

-nenea Jănel care ne-a pus faianţă şi pe care tata îl aminteşte ocazional numindu-l netrebnicul alcoolist care mi-a distrus bucătăria bea astăzi la paradiso un nectar.

-barul paradiso e undeva la colţ de cartier şi de fiecare dată când trec pe acolo îmi aduc aminte de el paraíso en la otra esquina a lui llosa, o carte tare bună, aş reciti cu drag.

- ema şi-a băut cafeaua la mine şi şi-a spălat ceaşca, în condiţiile în care suferă de chiuvetofobie

9 comments:

Anonymous said...

si cand descoperi ca sunt niste chestii valabile pt postat? in fata raftului bibliotecii/terasei paradisiace?
sau acasa, alegi cu betisoare, prioritizezi dupa ce iti asezi creionasele colorate pe tonuri si numai tonuri, or alt gen de lenjerie?
as vrea sa ma amuz putin,

le petit mouton said...

ah, eu sunt cu mintea si cu carnetelu-n priza in permanenta. am sa scriu un post despre procesul elaborativ, pentru amuzamentul dumneavoastra ;)

Anonymous said...

cu doua degete in aer, ca o scolarica , zic si eu: asa ceva se elaboreaza?

le petit mouton said...

valeu, parjol pe blog! senzational! iesit din comun! nu mai este nimic de stors de la utopic?

Anonymous said...

orice cos are limitele lui.
cat despre cuvinte cheie, stii si tu ce nebanuite sunt cotloanele si itele internetului.blogspot.com

narcolepticus said...

lumea asta fabuloasa..e chiar mai fabuloasa decat se vede prin ochii tai de martor ocular..poate ar trebui cu totii sa ne deschidem ochii asa ca cei care sufera de basedow...priviri exoftalmice..sa vezi atunci fabulosenie

Monica said...

aj vrea sa stiu daca numita Ema si-a spalat cescuta in cada, din cauza de chivetofobie( se spune ghiveta, dar nu insist acum)

le petit mouton said...

stimata monica, numita ema a strans bani la dresuri si-si plateste psicolog sa o curete de fobia chivetei. pana sa stranga numerarul, nu se apropia nici pentru hidratare, in piatra neamt apa n-are asa mult calcar

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Laggin Downloads With NZB Downloads You Can Swiftly Search HD Movies, PC Games, Music, Software & Download Them at Accelerated Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet[/B][/URL]