Sunday, June 17, 2007

"A fucking good idea"

Múm, acuşica!

aflat-am de aici

7 comments:

Anonymous said...

Organizatia Inamicilor Limbii Engleze (OILE) va felicita pentru folosirea cuvintului "fu***ng" in titlul acestei insemnari si va invita sa va ridicati diploma de colaborator. Daca pina si viitorii studenti la limba engleza contribuie la distrugerea limbii pe care intentioneaza s-o studieze (si eventual s-o predea), inseamna ca ziua in care tot ce este in engleza se va putea exprima printr-o insiruire de derivate al cuvintului "f**k" nu poate fi prea departe.

Anonymous said...

lasati oile sa vina la mine!

Anonymous said...

Stimata domnisoara,

Ati observat bineinteles ca populatia s-a intors cu susul in jos dpdv verbal si ce era ieri rusinos azi e banalitate, ce era ieri injuratura azi este cuvint de imbarbatare, iar cutremuratorul "f**k you" de mai ieri are azi impactul unui "how do you do" lesinat. Noi luptam pentru non-conformism (verbal si nu numai) si vedem cu tristete cum in fiecare zi inca un blogher dispare inghitit de nisipurile miscatoare ale limbajului de jartier care a devenit norma dupa care se ghideaza tastatorii. Ne-ar veni chiar sa va intrebam in legatura cu "fu***ng" daca "asa v-au invatat la scoala", dar cum ne uitam si noi la oteveu ca toata lumea ne dam seama ca realitatea bate blogul si unii mai invata si astfel de chestii la scoala (sau cu profesori de la scoala), dupa care incearca sa-si ia zborul, dar se prabusesc pentru ca nu te poti inalta spiritual avind creierul plin de cuvinte grele.

Societatea Pudicilor Ocupati cu Non-Conformismul Intelectual (SPONCI)

P.S. E posibil ca OILE inamice de mai sus sa fie date in judecata pentru uz ilegal de acronim de catre Organizatia Iubitorilor de Limba Engleza care sustine ca e majoritara in tara asta, desi in ziua de azi mai degraba Mesageristii Iubitori si Inamici ai Limbii Engleze (MIILE) par a detine suprematia in ce priveste numarul de cuvinte englezesti tastate (gresit).

Anonymous said...

ah, domnule! Doresc sa ignor societatea sponcilita, daca se poate, caci am impresia ca ma lupt cu morile de vant ruginite.

sunt in schimb foarte preocupata de societatea OILE, prima carevasazica, pentru ca sub amenintarea celeilalte, nu mai apuc sa-mi ridic diploma si vreau sa imi tapetez camera cu toate diplomele castigate de-a lungul timpului.

suan said...

COME BACK!!!!

Anonymous said...

intre alte multe chestii: mult succes la bacalaureat!

le petit mouton said...

danke, shanke