Friday, April 20, 2007

Lor li s-a părut amuzant

Eu stau foarte prost cu memoria, uneori nu mai ştiu cu ce m-am îmbracat în ziua anterioară şi mă trezesc îmbracată la fel. Noroc că am simţ olfactiv. Oricum, oricine poate să vie la mine cu secrete, pentru că le uit şi n-am ce da mai departe, spre dezamăgirea bârfitoarei din mine.
Eh, aseară mă uitam cu maman prin calendar, mai de-un harţ, o sărbătoare, şi-mi zice că sâmbătă e Sfânta Mucenică Alexandra.

Şi oi fi eu jenant de uitucă la capitolul afluenţii râului Olt, dar eu ţiu minte că am o prietenă care se supără în fiecare an că uit să-i zic la mulţi ani de Sfânta Alexandra. Dimineaţa se uită la mine cu ochi de căţel, după-amiaza e ciufută şi seara îmi dă telefon să-mi spună cum m-a umplut ea de cadouri şi eu mi-s o javră. Ceea ce e adevărat. Aşa că anu' ăsta mi-am notat pe mână, să fiu sigură că nu mai uit. Şi fiindcă fata se mai uită la mâna mea, am scris prescurtat. Muc, fireşte. Chiar e firesc. Şi azi au râs toţi de mine.

Eh, nu e mai rău ca atunci când colegului meu becalian i-a fost lene să scrie la lucrarea de la fizică curent electric şi a prescurtat cu graţie.

1 comment:

Anonymous said...

Good for people to know.