Thursday, April 26, 2007

Către mine

Dragă lâ pâti muto sau eu,

În calitatea mea de conştiinţă care te iubeşte, îţi recomand să-ţi faci o asigurare de sănatate, în caz că nu o ai deja şi ţie nu-ţi trece măcar prin minte. Ia-ţi măsuri pentr-un sicriu, cel mai scump, că doar nu plăteşti tu, deşi ar putea să te disece post mortem şi să-ţi vândă organele. Îndoapă-te cu nişte calciu, magneziu, pastile de astea de care te fereşti, nici nu ştii cum poţi claca şi mai ales crăpa. Şi nu, nu vom face referire la cazul Ralucăi Stroescu, cel mai bine a zis astăzi domnul Fry.

Ideea e că-ţi merge bine. Bătator la ochi de bine. Altfel cum îţi explici că pentru prima oară ţi-ai auzit telefonul vibrând şi ai răspuns chiar dacă nu cunoşteai numărul (mda, frustrată)? Ai vorbit cu dom' director, adică mă rog, el bâiguia ceva, tu te gândeai dacă te ceartă c-ai chiulit şi căutai o scuză pluzibilă gen atestatul. Bâiga, bâiga, bâiga, bâiga, omul ăsta îţi spune ceva de Bruxelles, de un punctaj, printre primii în liceu, ai paşaport? N-am! Faci la urgenţă. Adică tu, fomistă cum te ştiu, te duci pe 9 mai la Bruxelles, la Palatul Parlamentul European. Aşa-i că răsare acum în tine un puiete de mândrie? Aşa-i, că te cunosc. Numa' să nu iasă salcie, că la prima furtună se duce pe gârlă.

11 comments:

vio said...

mutono, congrats, its a mirical, gorgiz.
da zi-i lu domdirector ca ai buletin si e minunat sa mergi doar cu el, parerea mea:)

Anonymous said...

Bravo, mai moutonule!
Is mandra de tine :)
Sa ne faci cu mana de-acolo si sa ne trimiti bezele, clar?

Hiacint said...

bravo bravo!

le petit mouton said...

multumesc, fetelor!
acuma sa vedeti ce tzeapa am luat, ca-conducerea a insistat sa fac pasaport, am platit un milion la trezorerie si apoi am primit mail ca nu era nevoie de pasaport :(

Anonymous said...

Haha, bun venit in club :)) Si eu l-am facut tot la urgenta, dar lasa, mai bine sa ma stiu eu linistita :D Ceea ce vrea sa insemne, draga Mutona, ca ne calatorim impreuna, fellow bloggerer ;)

le petit mouton said...

Hehe, Svastikuto, chiar m-am gandit la tine! Stam intr-un oras mic, avem cunostinte comune si ne vedem abia la Bruxelles! :))

Anonymous said...

noi tinem cu tine (eu cu mine si cu altii)! :) felicitari!

lorelei said...

bravo, ubita, felicitari. deja sunt mandra ca te cunosc(nu ca nu eram si inainte) o sa ma duc la loome sa ma laud: stiti, pretena mea cu care mancam seminte pe bordura pleaca la bruxelles. unde-am fost si unde-am ajuns. go girl!

Monica said...

ai em sooopraud av iu tu! ai min iu and zvastica

URBANCOLIA said...

uite, tocmai am gasit asta si m-am gindit la tine http://www.expres.ro/article.php?artid=302281


si felicitari pt brux

le petit mouton said...

trag aer in piept, ce agitatie, mon cher!

de ce, daca nu ar exista bibire, pe tine te-as iubi!

lori, lori, numai pentru doua zile plec, iti spun eu cand sa te mandresti cu mine :D te pup

multam, monico, e clar ca eu si svastik suntem niste fete-fete!

domnu' sociu, rad de mor, sa se mai indoiasca cineva de proteismul speciei mele. Oare de ce origine era escrocul? stiu, stiu, nu vorbiti cu mine