Friday, March 09, 2007

Ripostăm!

Alo? Alo, se aude? Copywriterul de la reclama cu mieii care fac paraşutism cu muştar şi ketch-up pe post de paraşute să se raporteze la ghilotină. Ai deschis seria de reclame ucigaşe. Asta te face un ucigaş. Sub presiunea decimarii pascale, turmele noastre suferă teribil şi nici un fluieraş de os nu ne poate mâgâia sufletele tulburi. Oile deştepte-mater ţurcana- s-au prins de masacrul auşviţian şi refuză să se mai reproducă. Nu vrem să mai dăm brânză. Blănile ni s-au zburlit. Trăim sub domnia fricii. Huoooo, homo lupus!

Oiţe şi miei, uniţi-vă spre mai binele vostru, spre eliberare! Să înceteze campaniile în care suntem oferiti pe gratis la radio, ce suntem noi, porci de Craciun? Să taie iepuraşii, sunt un brand mai cunoscut în toată lumea!

Aşa da

Aşa nu![complotat aseară în stână, redactat cu ajutorul reprezentantului nostru uman, noi nu putem tasta cu copita]

4 comments:

Anonymous said...

raiii! :))

Maria D. said...

ai perfecta dreptate, si mie mi-e mila de nu mai pot cind aud de miei taiati (plus ca oaia are un gust groaznic, no ofens!)... dar iepurii?! cu ei ce aveti, ca sint prietenii vostri totusi!
ia-te de porci, de gaini, ei sint o alta chestie!
p.s. vai mielul negru din poza doi mi-a facut ziua haha=))

Monica said...

dragii miei, Paul Mc Cartney a devenit vegetarian cand a vazut el mielushelul pascand dragut in fata casei lui...eu nu l-am vazut si tot nu-l mananc...bietul de el, asa de fluffy si asa de comestibil pentru altii!

Monik de la liga ProMouton

Anonymous said...

hai monică, vrei sa ma ofilesc? cum sa manance domnu' de ce numa' verdeata? :P

oricum, aia tăt rai sunt!