Thursday, January 25, 2007

Temperamentul flegmatic

Iar m-am amărât. Atatea flegme pe trotuare că trebuie să fac salturi brotacice ca nu cumva să-mi împroprietăresc papucul cu vâscozităţi masculine. Vai, vai, vai, trebuie să stăpânesc feminista din mine pentru a expune obiectiv această problemă naţională. Răcelile, tabagismul şi consumul excesiv de alcool determină cetăţenii oraşului meu să îşi elimine mucozităţile expectorate în plină stradă, nemaiţinând cont de faptul că nu se află în starea naturală de merg-gol-mă-scarpin-râgâi-uga-uga ( 1-0 pentru Aristotel)

Screw it, I've got to spit it out ( veţi observa gluma subtilă). Uăi române, ascultă aici, nu, nu eşti la ora de educaţie a manierelor, şi eu mai rup o floare din parc dacă mi se pare frumoasă, dar chiar cât ai de gând să-ţi verşi scuipaţii pe noi? Eu-nţeleg, eşti un boşcău, crâşma din piaţă e-un mediu poluat, te arăţi bărbat întocmai cum păunul îşi arată penajul cu hhhhhhrrrrccccc hooorc ptiu, ţi-ai marcat măiestos teritoriul. Nu poţi să ţii purulenţa-n tine, n-ai şerveţele că nu-ţi mai ajung banii de L&M, aşa că dă-i bătăi, ia-te şi la întrecere cu alt pintenat,cântă, puiule, carpe diem. Eu-nţeleg, m-am dus la orele de psihologie, tu vrei să îţi demonstrezi temperamentul nepăsător, ţi se rupe de norme, reguli. Are Gigel o vorbă pentru tine.

7 comments:

Monica said...

yeah@ gand la gand dar nu cu bucurie. pe bune, sunt oripilata de ce e pe trotuare...ingrozitor neam!

le petit mouton said...

monico, zic sa facem un protest! ne imprimam tricouri ceva. numai sa astepti sa viu pe meleagurile tale...

Monica said...

IL rugam pe Iulian( nu-mi place) sa conceapa ceva...dar sa nu fie cu fl**ma pe frontispiciu!

astept, astept!

vio said...

Mutono, intii tre sa-ti zic daca n-am mai facut-o, ca ai un blog tare benga.
Doi este ca ori m-a lasat memoria, ori realitatea descrisa de matale a lipsit vag in alti ani, poate din cauza ca n-a fost iarna asa de uscata, primavara si toamna oricum ploua si nu vedem nebuniile pe asfalt, iar vara au si oamenii nasu' mai oke.
Distractia a fost ca l-am carat pe neamt la Iasi de sarbatori si era sa lesine la vederea semi-baltutele delicate de pe trotuare.
N-am avut ce sa-i spun, cum sa ne apar... vai de noi.

Anonymous said...

eu zic sa facem asociatie pe care sa punem pecetea cu "scuipici" ;;) si sa propunem lege pentru mosii-fara-de-flegma-n-gat din parliament cum ca sa dea ei dispozitie sa inventeze scuipatorii publice. acolo sa se poata scuipa in voie: unii pe altii, altii pe unii, toti pe jos sau pe pereti; curatata prin bomba atomica in mod regulat :D

le petit mouton said...

it's settled, campanie scuipacioasa facem.

dar, stai, dece, noi de unde stim ca nu ai sa ajungi si tu un flegmatic? Jura pe rosu!

Anonymous said...

pai, pe mine m-a invatat mama sa am batistuta curata, apretata si spalata la mine sau, daca nu, ceva chestii de hartie (prea) parfumata daca e sa ma apuce nebuniile si-mi vine sa ma intalnesc cu basexu, pardon, sa merg pe strada si sa ma infurie asfaltul prea curat de sub picioarele-mi :P

jur ca asa e pe ultima jumatate de dejet din paharul de pepsi twistat din paharul de langa tastatura scriitoriceasca :))