Wednesday, December 13, 2006

Veta, s-a stricat British Council-ul!

Iaca si British Councilul trebuia sa o faca de oaie, dupa atatia ani in care a avut o imagine intangibila, superioara, very posh, to be quite frank. Ce au facut baietii? Au amanat proba de writing pentru CAE in ultimul moment, pe motiv ca Sala Palatului era in pregatiri pentru concertul lui Banica, acest living legend sau macho-man aratand scarbos si ca un tirist in maiou. Si-a venit omul, poate terorizat de profesor ca e nevoie de diploma cambridge pentru facultate, poate obsedat de instufosirea cv-ului, din toate colturile tarii pentru a primi o mare teapa. Colegii mei au fost anuntati marti seara de amanarea probei cu o saptamana, cand examenul trebuia sa fie miercuri. Reprezentantii consiliului isi cer profunde scuze si pretind ca vor desbagubi provincialii pentru transport si cazare. Yeah, as if you could repay all that effort and stress!
Trebuie sa mentionez totusi, ca cei care au avut de dat examenul la Intercontinental nu au intampinat nici o problema, subiectele au venit si se pare ca au fost usurele.
Hura.

4 comments:

tonymichael2046 said...

pai imi amintesc acu de BC-ul din Iassy, cand au 'desenat' niste 'baieti talentati' 'niste graFFiti' si l-au inchis juma' de an aproape ca au considerat cica 'SERIOUS TERRORIST THREATS' ... (ma rog, era si global village-ul sub acest 'trend') ... bine ca am ramas cu cartile fara 'penalties' ...

Svastik said...

Rapoarte pozitive si de la hotel Unirea din Iasi.. subiecte frumusele si organizare foarte, foarte buna.. mai putin pauza aia interminabila de doua ore care pe mine m-a terminat psihic :)

moniK said...

SB jr sucks big time...si ce naiba de pregatiri fac pentru domnia sa?

ZaZa said...

Floare la palarie, hai de acuma! am stat unul langa altul, abia aveam loc sa ne desfasuram, o tanti cu rochie mulata si colacei in dotare a repetat aceleasi chestii intr-o engleza invatata de la iliescu, si aici ma refer la accent.
Ciudat e ca concertul lui Stefanitza e pe 17, 18, 19 si 21 dupa cum anunta veselele afise/suri.
Sanatate sa fie, dupa cum spuneam insasi eu.