Friday, December 08, 2006

Not a good day for shopping

Din cei cinspe mii de lei care imi ocupau abuziv spatiul de regula gol al buzunarelor mi-am propus sa-mi cumpar cafea si alune. Cafea pentru ca ma comport tare nedemn pentru o domnisoara fara sa beau ZILNIC, si alune pentru ca astazi, inainte de ora de filosofie, imi taiam unghiile cum ar face-o un om primitiv si am observat ca sunt foarte moi, drept pentru care colega grijulie mi-a recomandat alune, seminte si alte dubiosenii comestibile probabil doar pentru Gwyneth Paltrow.
Si pentru ca lenea a fost mare si ghiozdanul atarna bolnavicios de bolovanos pe umar, mi-am facut faimoasele cumparaturi de la magazinul comunal, stiti voi genul....in care se vinde acetona, bomboane amandine, paine, clame de par, toate sub domnia vanzatoarei chioampe, care mai scuipa o samanta, te mai serveste cu o paine.
Ii cer tchibo...n-are. Amigo...n-are. "Nu tinem asa ceva.", imi zice. Oi, Doamne, de parca ai tine in carca un rahitic care iti vomita in poale si-ti face mizerie! N-avea alune Mogy si imi ofera cu nesimtire alunele fiesta "ca-s bune". Le-am luat, dar daca eram desteapta, ma deplasam la magazinul mai putin comunal, mai dadeam o calorie jos si nu se mai citea pe fruntea mea Fac compromisuri din lene.
Alunele erau mucegaite si acusi incepe programul nedemn pentru o domnisoara, doar nu am baut nici o cafea! Si in continuare, voi face o declaratie senzationala, puneti mana pe telefon si sunati la OTV: Faimoasa bloggerita Lepetitmouton, care a infipt un foarfec in stomacul concubinului si care canta sopranic cu cotoare de mere in gura, uraste sa se duca la cumparaturi!
Urmeaza crima din catacombe!

4 comments:

Monica said...

le moutoooooooon!
alune si seminte neprajite, daca vrei ceva de la ele, pentru unghiile tale!

mai sunt si alte remedii, dar in emisiunea urmatoare, tot pe OTv..

urmeaza crima inainte anuntata...

Anonymous said...

hmmm, murder-ul ala din 'catacombe' s-a petrecut right in fata bloc-ului 'meu' in Iassy acu vreo 2 ani ago ...:)

pacat ca am vazut doar 're-constituirea', ca faceam 'rating-ul' la DDD senzational extraordinar eeeee...

Anonymous said...

sunt o mare fana a lu guinet si am aflat ca ea, care in adevar avea unghiile moi, a facut niste sedinte cu ele din alea yoghine si le incantat, si-acu le are numai bune. dar daca-ti plac alunele, de ce nu?:)

le petit mouton said...

pfaleu, sa fi iesit guineta din doctrina crestina pentru practici yoghine? lua-o-ar focu pe madonna asta, ca-i trantesc un apple in cap, de-o bantuie moses!