Monday, December 04, 2006

Lucruri marunte

Soseste astazi cel-care-a-contribuit-la-conceperea-mea si-mi tranteste intr-o miscare energica un aviz postal, se pare ca sosise un pachet la posta pe un nume indescifrabil toooocmai din Sua. Dupa cateva minute de benoclare, deslusesc ca prima litera de la destinatar este M, deci m-am simtit si m-am pornit la drum. La posta am stat in fata unui punker mazac, scuze!voi folosi un eufemism- reprezentativ din pdv vestimentar pentru convingerile lui. Fiindca am stat mult la coada, am incercat sa descifrez scrierile intelepte de pe ghiozdanul flacaului, trist, toate acelasi Punk's not dead. Ca sa mai scap de plictiseala, incep sa-mi imaginez o viata alaturi de acest punker, bucurandu-ma ca nu ar trebui sa spal prea multe rufe pentru el. Cand imi veni randul, aflu cu stupoare ca am gresit ghiseul si sunt trimisa fara mila la o cocoana cu coc imens, cuib de pupeze, nu alta.

Tanti imi clefaie o guma in ureche, imi zice sa astept, ia absolut toate coletele la puricat si imi transmite ca cel mai dubios i se pare "acesta", pe care mi-l arata. Mda, era prenumele meu, scris foarte englezeste pe un colet jupuit, de unde am pipait niste reviste. Pfiu, si eu care credeam ca m-am imbatat intr-o seara si am facut comanda de colanti de leopard pe E-bay...Indes coletul in geanta-sacosa si pornesc agale prin oras. Mersul agale este prilej de meditatii profunde: motto-ul blogului meu ar trebui sa fie Lucrurile mici conteaza, facand bineinteles referire la mine; daca m-as duce la orele de sport si as participa fizic, as fi ultima dupa inaltime, pierduta printre gloabe si prajini :(( Un alt gand profund este achizitionarea de cadouri de Mos Nicolae. Ema, daca ti-as cumpara o varza, ai intelege mesajul? Nu te gandi la sensul figurat, mai degraba la regionalism.

Am cumparat niste merluciu pentru ca toata saptamana se mananca peste si hopa! cand sa traversez strada, numai ce era sa ma calce eroul de la biserica. Cum cine-i eroul? Voi nu aveti asa ceva? E baiatul care mereu culege de pe jos babele lesinate din biserica...Un baiat bun, dar cam nesabuit conform ultimei patanii.
Si in incheiere, va anunt ca am primit un cd cu muzica indie, nu ma pronunt pana nu ascult, si niste reviste-una are un interviu cu Muse! De la o englezoaica din tabara de vara asta. Si acum, cu un zambet talamb pe fata, dau publish post.

3 comments:

Anonymous said...

intrebare: mazac inseamna nespalat?:)

muse, nice...;)

Anonymous said...

hmmm, coming across 'other/s -L.' people fasting ...

Anonymous said...

all in all (reading it backwards), cosy blog ...