Monday, November 20, 2006

Imbatranesc, mamaie

-Aseara m-a izbit gandul ca am uitat sa iau AT10, o substanta dubioasa, gen castor oil if you ask me, dar pe care trebuie sa o iau sa asimilez calciul. Urasc sa iau pastile, suplimente, nu mi-am mai facut analize de la 7 ani, nu-mi place sa ma vaiet si nici sa ii aud pe altii intr-un exces de ipohondrie. Totusi, zilele trecute croncaneam prin casa si numai hop! s-a dus o farama de masea sanatoasa direct pe esofag. Becurizata ca gingiile nu sunt la moda, fuga la farmacie. Tare-s lunga la vorba! Ideea e ca aseara am uitat de AT10, m-am dus in bucatarie, dar ca baba ce sunt, nu am mai aprins lumina, sa facem iconomie, pensia-i mica. Si numai ce mi-am turnat in lingurita ulei esential de eucalipt! Noroc ca ma mai tine nasul si am depistat otrava din timp.

-Astazi, sosita de la scoala cu o foame de lup, scot din frigider supa alfabet si o pun pe aragaz. Dupa jumatate de ora, cand stomagelul meu tot imi transmitea "Coana, coana, da-mi si mie de pomana", mi-am dat seama ca nu aprinsesem ochiul de la aragaz. Probabil tot din iconomie, asteptam sa se incalzeasca supa la temperatura camerei. Apoi am aprins aragazul si am luat supa in momentul in care oala mirosea a ars :))

-Sa nu mai vorbim de bietele mele flori, care n-au mai fost udate de cand Papura Voda! Kolo Kata este skinhead, Petula abia mai rasufla. Numai Cristina (gasiti o poza cu ea prin arhiva de martie) cat se mai bucura de avantajele de a sta in baie..mai ajunge un strop de apa de la dus si la ea.

No comments: