Monday, November 13, 2006

Cum sa jignesc un coleg

Iata ca am ajuns la revelatia utilitatii statcounterului- idei de posturi noi! Intre Cuvinte care se scriu cu sclipici, Baieti frumosi in clasa a 7a si Cum sa jignesc un coleg aleg titlul din urma, multumind pe aceasta cale abonatului RDS care m-a gasit via google. Sper sa nu te dezamagesc!

Make a mockery in 4 easy steps

1.permisiuni si promisiuni
Un coleg nu poate fi jignit fara voia lui. Cea mai politicoasa cale de a-i cere permisiune este sa-i trimiti un biletel in ora"Pot sa te jicnesc?" Neaparat sa scrieti jicnesc, ca sa stie omul ca in momentul in care spuneti Piua, jocul se sfarseste. Alte metode: prajitura cu ravas, felicitare Will you be my mockintine?, codul Morse clampanind din dinti. Efectul jignirii este usor de citit din expresia faciala a jignitului: the soios esti tu!-face,the tu esti un antropofag mai mare ca mine!-face, the hai gata taci ca este lume in preajma-face si in final the ma duc la baie, plang si concep un plan malefic-face.
2.cercetari si interpretari
Un adevarat jicnitor este asemenea unui jurnalist- cauta surse, relatii, pile, face sapaturi, dezgroapa morti, ademeneste, face pe prostul cand trebuie si isi cere scuze cu degetele incrucisate la spate. Repetati in oglinda : Eu, doamna diriginta??? Eu nici nu ma pot uita cand tata taie o gaina...
3.actiunea in sine
Se cauta originalitatea, interpretarea teatrala, sunetele onomatopeice. Fantasticul, SF-ul, minciunile sfruntate, comparatiile, personificarile, hiperbolele, emfaza, amenintarile cu maciuca si eventual un fundal sonor Dusmanii imi poarta pica nu vor da gres.
4.de evitat
Pentru inspiratie, feriti-va de emisiuni gen YO ma-ta-i sarcoptul raiei, tat-tu scarabeu, o jignire face intotdeauna referire directa la persoana in cauza.
Nu va luati de ficatul,bila, apendicele, rinichiul sau esofagul ofensatului.
Nu jigniti daca nu este nimeni in preajma sa dea sfara-n tara de talentul dumneavoastra de orator.

Orice completare este binevenita, in vederea informarii multilaterale a curiosului.

1 comment:

lorelei said...

t rog ..nu uita de privirea cu sila si dispret de sus pana jos si de jos pana sus...gen profa grasa knd iti iei fustita scurta si bluza cu buricu' gol.