Monday, October 23, 2006

Buricul Pamantului sau Insula Pastelui

Unii oameni se cred unicat si le doresc din tot sufletul sa se duca acolo unde le este locul, unde altundeva decat in Isla De Pascua, sa venereze pietre, sa cante huga-huga till it feels funneh in their tummies, pana ii paleste foamea si din homo faber/homo ludens sa ajunga sa se manance intre ei (start with the arse). Ca ei sunt prea speciali si nu au loc in aceasta lume inepta.

Vom da un exemplu general, ca sa nu atac in mod direct, imi place sa omor mai multe muste dintr-o lovitura ;)) ( atentie, topoare anglofile! e.g. inseamna exempli gratia, nu example given, ca vomit de fiecare data cand mai aud ce va mai bantuie in mintea voastra drogata cu mtvbase)
Pe last.fm, un om crede ca este singurul exemplar din homo sapiens care a vazut videoclipul-scurtmetraj Come on my selector, Squarepusher, regizat de monstrul sacru Chris Cunningham. Acest individ, un Nietzsche in ale muzicii electronice este bulversat ca mai exista in lumea aceasta mica, unde nu traiesc dacat Cunningham si el, un alt homo sapiens care stie deja prea multe. Mai sa fie! Cati suntem in lumea asta? Sase miliarde?

1 comment:

Anonymous said...

Latin's a dead language ...
however, u're pretty right about 'it' ...

6 billion and counting ...:)