Wednesday, June 28, 2006

Prin stomac

Eu zic sa desfiintam cliseul cu inima eminamente legata de sentimente si suflet si invers. Ma doare inima numai cand alerg prea mult, deci care sentimente?! Dar stomacul...o...da, prin stomac si de altfel prin tot sistemul digestiv calatoresc cu nonsalanta tot felul de emotii. De la "fluturii" de la prima intanire pana la golgatii din gat atunci cand plangi, de la grija sa ai burta plata pana la pumnii pe care ii primesti pe trahee cand il revezi...toate, domle, toate au legatura cu sistemul digestiv.
Mi-e foame si azi am mancat doar capsuni cu ovezano.

4 comments:

Andrei Scripca said...

nda...de acord...de acord mai mult din punctul de vedere al emotiilor p care le simti in stomac, gat si oriunde altundeva in sistemul digestiv...toate la...BAC:-s...in fine, nice blog;)

ZaZa said...

E o idee buna, dar cum ar suna sa spui: 'te iubesc din tot faringele!'?
sau sau: 'esti stomacul meu'. e un cliseu cu inima, dar ne-am obisnuit asa..
pana sa o detronam, raman inimioarele rosii si sagetile aruncate in ele. Si sistemul digestiv-- exclusiv pentru mancare.

ioana s. said...

Mda..stomacu' e de baza si pt ca acolo se duce papa si pt ca prin el trec emotii. Ah...ai uitat de golu' in stomac sau excitatia aia stomacala(asa o percep eu) pe care-o simti intr-un parc de distractii cand te invarti prin aer, sau in avion.

lorelei said...

problema k stomacul nu il simti constant..are momente si momente..p knd inima..bate neincetat