Monday, May 29, 2006

Daca va intrebati ce mai fac

Am o noua floare de camera- o superba begonie rosie, care n-o sa primeasca nume si care sper sa moara in curand, pentru ca e prea frumoasa. Geamul meu e-asa frumos cu ea, ca celelalte ( Cristina si Kollo Kata) s-au pitit dupa un colt. Iar eu, mama ranitilor si-a neprimitilor, vorbesc numai cu ele doua si le mai dau special frizzy treatment.
Ma plimb foarte mult singura, cu playeru-n urechi (daca va roade curiozitatea, ascult Vitalic, fiindca nu transmite nimic si doar ma impinge la mers si la dat din cap din cand in cand). Daca nu mai am baterie, imi vine inspiratia de poezii. Fara sa fiu originala, bineinteles. Toate sunt pastishe de la Simona Popescu si Dan Sociu.
Mi-am propus sa-mi notez pe un caiet cuvantul zilei. Cel de astazi a fost "feciorelnic". Si-as mai vrea un maculator pe care sa imi incep un proiect de benzi desenate. Dar pentru asta trebuie sa ma duc la magazin, la tanti aia shuie, excesiv de draguta si cu mult par pe maini. Si-as mai vrea sa fac o lista de categorizare a unor femei. Azi ma holbam la o tanti si mi-am zis ca e genul care face plaja in sanii goi si mananca seminte. Si te imbie sa bei vin rosu de la ea de la tara.

1 comment:

Anonymous said...

Vad ca faci bine :)