Thursday, February 16, 2006

Sortita mediocritatii

Consemnez ziua de astazi ca o zi foarte, foarte proasta, desi a inceput cu o explozie copilareasca de bucurie, cu o cafea buna si o barfulita destul de picanta( probabil asta e primul semn).Am pornit de la ideea ca My Master Plan se duce tooot la vale si am ajuns la urmatoarele:
- sub masca mea de asexuata se afla o bomba sexi cu o fire vulcanica (ha! chiar credeti?)
- nu o sa-mi gasesc niciodata scopul in viata
-nu pot atinge enciclopedismul nici intr-un subiect gen "Din ce e fabricata hartia igienica"
-compromisurile or sa ma manance de vie
-cartea mea "de buna" a ajuns cartea pe care o citesc cand mananc sau cand ma duc la baie
-n-am mai avut un succes de care sa ma bucur for a long time
- sunt anti-social
-nu gasesc nicaieri pe net Detritus
- nu o sa fiu niciodata altfel decat cum sunt
- i don't trust myself ( nu, nu cedez tentatiei drogurilor, dar pozitivismul meu e o dulce amintire; mai amuzant e ca dau sfaturi pozitiviste)
Man, i suck! Where's the fuck it- fuck it-fuck it t-shirt?

2 comments:

ZaZa said...

Moutonelle... nu pot decat sa te invidiez (putin, adevarat) pentru ca te gandesti asa de mult la tine si la ceea ce faci. Pe de alta parte, esti prea dura cu tine insati. Sper sa fie vorba de a bad day si atat, pentru ca altfel e de rau. Nu dau sfaturi, pentru ca nici eu nu le respect [de fapt cred ca incep sa o fac] insa remember: Less is More. equilibrum....and positive thoughts!!

Anonymous said...

Acceptarea e primul pas spre rezolvare. Mai trist e pentru cei care traiesc toata viata intr-o ignoranta absoluta si nu realizeaza niciodata. Felicitari pentru revelatii, miel! Desi, aveai dreptate cu lipsa pozitivismulului... nu e chiar asa negru diavolul!